Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mutu, dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj: „Ăsta e visul oricărui antrenor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2024, 23:14

Reclamă
Adrian Mutu, dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj: „Ăsta e visul oricărui antrenor!

Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mutu a fost dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj de Marius Niculae, fostul său coleg de la Dinamo şi naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil pe 2 ani şi jumătate şi are ca obiectiv să câştige titlul. Marius Niculae spune că adevăratul obiectiv al lui Mutu este să ajungă pe banca unei echipe de top din străinătate.

Adrian Mutu, dat de gol imediat după ce a fost prezentat la CFR Cluj

O să impună un respect pentru ceilalţi jucători, toată lumea ştie cine e Adrian Mutu. Are obiective mult mai mari, vrea să antreneze o echipă din străinătate, la nivel de Champions League. Ăsta e visul oricărui antrenor„, a spus Marius Niculae în exclusivitate pentru AntenaSport.

Adrian Mutu, discurs motivaţional după prezentarea oficială la CFR Cluj

Adrian Mutu a ţinut un discurs motivaţional după prezentarea oficială la CFR Cluj. Antrenorul de 45 de ani a semnat cu formaţia din Gruia, după ce patronul Neluţu Varga l-a demis pe italianul Andrea Mandorlini.

Mutu o preia pe CFR Cluj de pe locul 2, cu 36 de puncte, la egalitate de puncte cu Rapid, fosta sa echipă, şi la 11 puncte în spatele liderului FCSB, după 22 de etape.

Reclamă

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial de către CFR Cluj, formaţia din Gruia a postat pe contul de Instagram un videoclip cu noul antrenor, care a oferit prima reacţie.

„Am început un nou capitol. O nouă poveste în care determinarea şi devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate atât ca jucător, cât şi ca tehnician, în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru şi onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia va deveni acasă”, a spus Adrian Mutu, pe contul de Instagram al celor de la CFR Cluj.

Primul meci al lui Adrian Mutu va fi pe teren propriu, cu FC Voluntari. Pentru echipa din Gruia urmează apoi meciul de pe Ilie Oană cu Petrolul şi duelul de pe teren propriu cu Rapid, fosta echipă a lui Mutu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și