Închide meniul

„Nimic spectaculos!” Helmut Duckadam nu este impresionat de transferurile de la FCSB! Verdict dur al „Eroului de la Sevilla”

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 22:48

Reclamă
„Nimic spectaculos! Helmut Duckadam nu este impresionat de transferurile de la FCSB! Verdict dur al „Eroului de la Sevilla

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferurile de la FCSB

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferurile de la FCSB, efectuate în această vară. „Eroul de la Sevilla” a declarat că nicio echipă din Liga 1 nu a investit, până acum, în aducerea de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a efectuat două transferuri, pentru sezonul viitor. Daniel Popa şi David Kiki s-au înţeles cu formaţia campioană, atacantul urmând să fie prezentat oficial.

Helmut Duckadam nu este impresionat de transferurile de la FCSB

Helmut Duckadam a fost prezent la barajul dintre Muscelul Câmpulung şi Vâlcea, baraj pentru promovarea în Liga a 2-a, acolo unde a fost întrebat despre transferurile efectuate de echipele din Liga 1.

„Eroul de la Sevilla” a oferit un răspuns categoric şi a declarat că echipele nu s-au întărit până acum, deoarece mutările realizate deja nu i se par spectaculoase.

„Nu mi se pare nimic interesant la aceste transferuri care s-au făcut şi se fac doar din campionatul intern, de la o echipă la alta…practic nicio echipă nu investeşte serios”, a declarat Helmut Duckadam.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, Helmut Duckadam a fost întrebat şi despre echipa naţională. Acesta este încrezător că „tricolorii” pot produce surpriza şi pot ieşi din grupe la EURO 2024.

Mergem cu speranţă la EURO şi vedem ce vom reuşi. Cum speranţa moare ultima, şi noi sperăm că o să ne calificăm mai departe”, a mai spus fostul portar al Stelei.

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Patronul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Becali a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat Mititelu la oferta primită.

Reclamă

Gigi Becali îl doreşte pe William Baeten. Patronul FCSB-ului a subliniat că discuţia în privinţa lui Juan Bauza este închisă.

„Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și