Închide meniul
Foto

Noile achiziții de la FCSB, primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Cum au apărut Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 18:38

Noile achiziții de la FCSB, primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Cum au apărut Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca

FCSB a făcut cinci transferuri într-o săptămână

Noii jucători de la FCSB, la primul antrenament / FCSB TV

Noile achiziții de la FCSB au efectuat primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca au făcut cunoștiință cu noii colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a dezlănțuit pe piața transferurilor în ultima săptămână. Luni au fost prezentați David Miculescu și Bogdan Rusu, iar vineri au fost anunțați Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca.

Noile achiziții de la FCSB, primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică

Ultimii veniți au efectuat prima ședință de pregătire sub comanda staff-ului tehnic condus de Nicolae Dică. Atmosfera a fost relaxată la antrenamentul roș-albaștrilor. S-a primit și liber la joc.

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Reclamă

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Mihai Stoica a anunţat că al patrulea transfer pe care îl ţintea Gigi Becali nu se face. Becali şi-ar fi dorit să mai aducă un atacant, dar acest transfer nu se va face.

S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Nicolae Dică îl așteaptă pe Gigi Becali la meciurile FCSB-ului pe stadion

Nicolae Dică vrea să aducă la FCSB rezultatele care să-l facă pe Gigi Becali să revină pe stadion. În alte vremuri, patronul roș-albaștrilor era o prezență constantă pe stadioane. Dică vrea să schimbe situația.

„Mi-aș dori ca dânsul să vină la meci. Unul dintre obiectivele mele, pe care nu l-am spus până acum, este să-l văd pe patronul echipei la meciurile noastre în tribune, cu familia, soția, copiii, ginerele.

Să fie împreună la meci, să se bucure de un spectacol frumos. Ăsta este unul dintre obiectivele pe care aș vrea să le îndeplinesc. Asta ar însemna că echipa joacă bine și că familia ar veni să se bucure de un spectacol. Sper ca eu și jucătorii să reușim să facem asta”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea partidei cu CS Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și