Închide meniul

„Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 20:21

Reclamă
„Normal că îmi e teamă de retrogradare! Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova

Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova

Eugen Trică, pe banca celor de la FC U Craiova/ Hepta

Eugen Trică a vorbit despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova. Antrenorul adus în această lună de Adrian Mititelu a vorbit despre lupta pentru salvare, înainte de partida cu FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa din Bănie se află pe locul al 14-lea în Liga 1, cu 17 puncte, la un singur punct de retrogradarea directă în Liga a 2-a.

Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova

Înaintea partidei cu FC Botoșani, Eugen Trică nu s-a ferit de cuvinte și a recunoscut că îi e teamă de retrogradare. Totuși, acesta a dat asigurări că atmosfera de la echipă este bună.

”Normal că îmi e teamă de retrogradare! Mai ales când mă uit în clasament, echipele sunt foarte strânse, punctele la fel. Nu trebuie să facem niciun pas greșit. Trebuie să fim concentrați până la capăt. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm la Botoșani. Victoria dă încredere.

Băieții au înțeles de la început mesajul meu. Atitudinea e foarte bună, atmosfera la echipă la fel. Vin cu zâmbetul pe buze la antrenamente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a spus Eugen Trică, la conferința de presă.

Reclamă

Partida dintre FC Botoșani și FCU Craiova va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 13:30. Duelul din Moldova va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova

Chiar dacă a fost înlăturat de la echipă, Costantino a dezvăluit că îl respectă pe Adrian Mititelu și că a rămas un fan al celor de la FCU Craiova. Totodată, acesta a spus că formația are șanse să se salveze de la retrogradare.

„Îl respect pe Adrian Mititelu, ca om, ca patron, dar au fost anumite persoane care n-au vorbit lucruri frumoase despre mine. Mă refer la un jucător, dar și anumite persoane din jurul lui Mititelu care poate au vorbit lucruri pozitive sau negative, a fost o colaborare onestă, plăcută, îmi pare rău că s-a ajuns la această despărțire pentru că sunt cifre care îmi dau dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

18 meciuri cu mine, 24 de puncte. Fără mine, 19 meciuri, 14 sau 15 puncte. Consider că FCU are șanse în continuare să se salveze. Mititelu este un om extrem de inteligent. Din păcate, se gândește un pic și uneori ia deciziile mai târziu decât ar trebui. Dacă m-ar fi ascultat la timp, domnul Mititelu eram în semifinala Cupei și mi-ar fi plăcut să ofer un cadou suporterilor olteni, dar și lui

Chiar dacă nu voi mai lucra vreodată cu Adrian Mititelu am o mare stimă și recunoștință pentru el. Îi mulțumesc pentru că m-a ajutat să vin acolo, să cunosc acest club, super-echipă, suporterii”, a spus Giovanni Costantino, în cadrul unui podcast.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și