Închide meniul

Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat” și ce a spus despre Adrian Mititelu

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 13:22

Reclamă
Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova! Cine l-a „lucrat și ce a spus despre Adrian Mititelu

Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova

Colaj cu Giovanni Costantino și Adrian Mititelu / Profimedia

Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova. Fostul antrenor al echipei lui Adrian Mititelu a expus problemele formației, care se luptă acum pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a rezistat timp de 4 luni pe banca echipei din Bănie, timp în care a pregătit formația pentru 18 meciuri. A fost dat afară după o remiză cu Poli Iași, din etapa cu numărul 28 a sezonului regulat de Liga 1.

Giovanni Costantino a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova

Chiar dacă a fost înlăturat de la echipă, Costantino a dezvăluit că îl respectă pe Adrian Mititelu și că a rămas un fan al celor de la FCU Craiova. Totodată, acesta a spus că formația are șanse să se salveze de la retrogradare.

„Îl respect pe Adrian Mititelu, ca om, ca patron, dar au fost anumite persoane care n-au vorbit lucruri frumoase despre mine. Mă refer la un jucător, dar și anumite persoane din jurul lui Mititelu care poate au vorbit lucruri pozitive sau negative, a fost o colaborare onestă, plăcută, îmi pare rău că s-a ajuns la această despărțire pentru că sunt cifre care îmi dau dreptate.

18 meciuri cu mine, 24 de puncte. Fără mine, 19 meciuri, 14 sau 15 puncte. Consider că FCU are șanse în continuare să se salveze. Mititelu este un om extrem de inteligent. Din păcate, se gândește un pic și uneori ia deciziile mai târziu decât ar trebui. Dacă m-ar fi ascultat la timp, domnul Mititelu eram în semifinala Cupei și mi-ar fi plăcut să ofer un cadou suporterilor olteni, dar și lui”

Reclamă

Giovanni Costantino: „Mă bucur când Mititelu face alegeri bune”

Giovanni Costantino a spus că a avut și un jucător care i-a făcut probleme în vestiar. Chiar dacă nu i-a dat numele, cel mai probabil este vorba despre Vlad Achim, care a fost înlăturat din lot de Adrian Mititelu, din cauza unor probleme sesizate de patronul din Bănie.

„Nu vreau să dau numele celui care a creat probleme în vestiar, dar am citit în ultima perioadă că au fost descoperite problemele din vestiar. Eu le-am transmis, știam soluția demult și regret că nu s-a întâmplat atunci când am fost eu, s-a întâmplat după ce am spus eu.

Când am plecat am spus problemele și nu aș fi putut dormi liniștit dacă nu le-aș fi expus, acum sunt liniștit. Nu mă bucur că toată lumea îmi dă dreptate, dar îmi pare rău că lumea a înțeles destul de târziu. Mă bucur mereu când Mititelu face alegeri bune și Craiova câștigă.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu voi mai lucra vreodată cu Adrian Mititelu am o mare stimă și recunoștință pentru el. Îi mulțumesc pentru că m-a ajutat să vin acolo, să cunosc acest club, super-echipă, suporterii”, a spus Giovanni Costantino, în cadrul unui podcast.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și