Închide meniul

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi investitori pentru „câini”: „Intrarea mea a generat un elan”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 23:48

Reclamă
Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi investitori pentru „câini: „Intrarea mea a generat un elan

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi investitori pentru "câini"

Andrei Cionca / AntenaSport

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi posibili investitori pentru „câini”. Cionca a precizat că a vorbit şi cu alţi oameni de afaceri despre posibilitatea ca aceştia să investească la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este convins că şi alţi oameni cu bani din România se vor alătura proiectului.

Noul acţionar de la Dinamo, Andrei Cionca, anunţă noi investitori pentru „câini”

Am avut foarte mari emoții. Nu vreau să mă recunoască oamenii, data viitoare voi fi mai dibace. Planul din spatele planului? E foarte greu de vorbit astăzi, sunt multe lucruri imprevizibile. Eu am venit să ajut, am venit cu sufletul deschis. Am venit cu niște soluții pe care cred că le am.

Nu ei m-au convins să vin, eu i-am convins pe ei. Le sunt recunoscător. Cei de la Dinamo Socios au avut 128 de acțiuni, acum mai au 100. Eu zic că Dinamo este cea mai iubită echipă din țara asta, unii mă vor contrazice, dar are un potențial imens.

O procedură de restructurare nu e ușor de făcut. Sper că vom reuși să ne aliniem cu soluțiile propuse. Eu sunt convins că toată lumea e de bună credință. În cele din urmă vom ajunge la o soluție.

Reclamă

Intrarea mea a generat un elan, ăsta a fost mesajul pe care am vrut să îl dau. Oamenii de afacere trebuie să își îndrepte atenția spre cultură, educație și sport.

Am primit felicitări din partea unor prieteni. Au zis că dacă le spun și lor planul din spatele planurilor e posibil să se alăture. Eu cred că vor mai veni și alții”, a declarat noul investitor de la Dinamo, Andrei Conca, după Dinamo – Botoşani 1-0.

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune.

Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta.

Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre.

Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Reclamă

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, Dinamo a urcat pe locul 14

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, având doar două puncte după primele cinci etape. Pentru moldoveni urmează meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, o altă echipă fără victorie în acest debut de sezon.

De partea cealaltă, Dinamo a urcat pe locul 14 şi a ajuns la patru puncte în primele cinci etape ale sezonului. Etapa viitoare, echipa lui Ovidiu Burcă va merge pe terenul celor de la FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și