Închide meniul

Noul transfer al lui CFR Cluj, Aly Abeid, e în doliu! Mama jucătorului a murit! Mesajul clubului din Gruia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 18:11

Noul transfer al lui CFR Cluj, Aly Abeid, e în doliu! Mama jucătorului a murit! Mesajul clubului din Gruia

Noul transfer al lui CFR Cluj, Aly Abeid, e în doliu! Mama jucătorului a murit!

Aly Abeid, la Cupa Africii / Profimedia Images

Noul transfer al lui CFR Cluj, Aly Abeid, e în doliu! Mama lui Aly Abeid a încetat din viaţă, iar clubul din Gruia şi-a manifestat susţinerea pentru noul său jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a postat un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de Facebook.

Noul transfer al lui CFR Cluj, Aly Abeid, e în doliu! Mama jucătorului a murit! Mesajul clubului din Gruia

Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, către noul nostru fundaș, Aly Abeid, care trece prin clipe grele după pierderea mamei sale.

Întreaga suflare CFRistă îi este alături și îi dorește multă putere! Sincere condoleanțe întregii familii îndoliate!

Reclamă

Mucha fuerza, Aly!”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Aly Abeid a fost prezentat oficial la CFR Cluj în urmă cu două zile! Primul transfer realizat de Adrian Mutu în Gruia

Aly Abeid a fost prezentat oficial la CFR Cluj în urmă cu două zile. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu UTA, în această iarnă, şi a semnat imediat cu formaţia din Gruia. Abeid este primul jucător care semnează cu clujenii, după ce Adrian Mutu a preluat echipa.

CFR Cluj le-a plătit celor de la UTA suma de 100.000 de euro, în schimbul fundaşului stânga de 26 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Aly Abeid a fost transferat de UTA în vara lui 2022, bifând 45 de meciuri în tricoul formaţiei antrenate de Mircea Rednic. La CFR Cluj, Abeid se va lupta pentru un post de titular cu Cristi Manea, celălalt fundaş stânga din lotul clujenilor.

Aly Abeid este al şaselea transfer realizat de CFR Cluj, în această iarnă. Clujenii s-au mai înţeles cu Omar El Kaddouri, Kader Keita, Petar Mamim, Alan Aussi şi Peter Michael.

Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale”

„Bine ai venit, Aly Abeid!

Cluburile CFR 1907 Cluj și UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul apărătorului Aly Abeid!

Fundașul mauritan, în vârstă de 26 de ani, vine în Gruia după un sezon și jumătate petrecut la UTA Arad, perioadă în care a bifat 45 de apariții. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat și în Franța, la Valenciennes, dar și în Spania pentru AD Alcorcón și Levante

Căpitan al Echipei Naționale a Mauritaniei, Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, reușind să marcheze de trei ori. Alături de aceasta, noul nostru fundaș de bandă a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Națiuni unde a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiției.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a anunţat CFR Cluj, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Mesajul prin care UTA Arad a anunţat despărţirea de Aly Abeid

Mulțumim, Aly Abeid!

UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Căpitanul naționalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 și a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a transmis UTA pe Facebook.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și