Închide meniul

Novak Martinovic, despre varianta Valentin Iliev la FCSB: „Nimănui nu îi e ușor cu Becali”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 14:21

Novak Martinovic, despre varianta Valentin Iliev la FCSB: „Nimănui nu îi e ușor cu Becali

Novak Martinovic

Novak Martinovic, în timpul unui meci / as.ro

Novak Martinovic a dat verdictul despre varianta Valentin Iliev la FCSB. Bulgarul se află pe lista lui Gigi Becali, alături de Tony da Silva şi Adailton. Martinovic îl avertizează pe fostul său coleg despre ce înseamnă să lucrezi cu finanţatorul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are nevoie de un antrenor cu licenţă PRO, pe care să îl folosească paravan pentru Mihai Pintilii. Practic, dacă va ajunge la clubul din Berceni, Iliev nu va avea un rol important, deciziile fiind luate de patron.

Novak Martinovic, despre varianta Valentin Iliev la FCSB

De Iliev pot să zic numai de bine, doar lucruri bune. Mă bucur pentru el, pentru cum e caracterul lui, pentru cum a fost ca jucător. Și mai ales pentru cum e ca om. Mă bucură mult să aud asta, nu știam. Nu suntem într-un dialog constant, ne auzim cât de cât, dar atât.

Știu că a făcut treabă în Bulgaria ca antrenor. E un mare pas înainte pentru el și merită asta din plin. A fost unul dintre cei mai profesioniști jucători alături de care am jucat, sunt sigur 100% că, așa cum a fost ca jucător, este și antrenor.

Este devotat. E drept, e sincer, nu e o persoană care să spună ceva, dar să facă altceva. Cred că Iliev e o soluție bună pentru orice club. Nimănui nu îi e ușor cu Becali, atât Becali, cât și el, au o mare credință în Dumnezeu și în biserică, sunt foarte credincioși”, a spus Martinovic, citat de gsp.ro.

Reclamă

Cine este Valentin Iliev

Iliev a adunat aproape 50 de partide pentru FCSB. A fost unul dintre fundașii apreciați de fanii roș-albaștrilor.

Valentin Iliev a reușit o „dublă” într-un derby cu Dinamo, câștigat cu 3-2, disputat în mai 2012. Alături de FCSB a evoluat în grupele Europa League în sezonul 2011-2012.

În România, Valentin Iliev a mai evoluat pentru FC U Craiova 1948, dar și pentru Universitatea Craiova. S-a retras în activitate în 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Ca antrenor, bulgarul a fost „principal” la CSKA Sofia, Botev Vratsa și CSKA 1948 II, dar și „secund” al lui Devis Mangia, la Universitatea Craiova.

FCSB își aduce antrenor străin

Gigi Becali va aduce la FCSB un antrenor străin. Mihai Stoica este cel care a făcut anunțul. Acesta susține că nou-venitul va avea o colaborare strânsă cu Mihai Pintilii, actualul A1 al roș-albaștrilor. Mihai Stoica a spus că aducerea lui Leo Strizu la FCSB a fost o greșeală și speră ca un tehnician străin să remedieze situația de la club.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Din noiembrie 2022, după plecarea lui Nicolae Dică, la FCSB a activat ca antrenor principal Mihai Pintilii, „acoperit” de Leo Strizu, care deține licența PRO. Cel din urmă a plecat după un conflict cu Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și