Închide meniul

„Nu a căzut niciun transfer!” Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg + Ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru mijlocaş

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 21:23

Reclamă
„Nu a căzut niciun transfer! Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg + Ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru mijlocaş

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Andrei Cordea, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Neaga a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg. Impresarul jucătorului de la FCSB susţine că negocierile nu au picat, iar o eventuală mutare a mijlocaşului în Budesliga este încă posibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este curtat de trupa din prima ligă din Germania, Augsburg. În schimbul său, Gigi Becali cere suma de patru milioane de euro.

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea la Augsburg

Adrian Neaga a oferit ultimele detalii, în ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Andrei Cordea la Augsburg. Impresarul mijlocaşului de la FCSB susţine că trupa germană nu şi-a pierdut interesul faţă de jucător, iar cea mai mare ofertă pe numele său a fost de trei milioane.

Totodată, Neaga susţine că Andrei Cordea a avut o ofertă de la un club din Arabia Saudită, înaintea partidei din grupele Conference League, cu West Ham. La momentul respectiv, Gigi Becali s-a opus plecării mijlocaşului de 23 de ani.

„Fiecare jucător valorează cât se cere pe el. A cerut 5 milioane și ultima dorință a domnului Becali a fost de 4 milioane de euro. Cea mai mare ofertă a lui Augsburg a fost de 3 milioane de euro.

Reclamă

Nu a căzut niciun transfer, ei au adus jucători pe posturi diferite. Andrei Cordea e un jucător echilibrat psihic și foarte liniștit.

El a avut o ofertă din Arabia înaintea meciului cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut o sumă de bani mult mai mare pentru el.

Salariul din Bundesliga ar fi mult mai mare decât la FCSB. El încă e la începutul carierei, se poate adapta peste tot. El mi-a spus că vrea să rămână în Europa, să nu se închidă.

Reclamă 4 / 0/3

Ținând cont și că are vreo doi ani de juniorat în Italia, are o altă mentalitate. Negocierea cu nea Gigi e de ceva timp. Eu mă duc mai des la palat, dar de două ori am vorbit despre asta. Poate îl vinde pe o sumă mai mare, nu știu, vom vedea”, a declarat Adrian Neaga, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea. Managerul general al roş-albaştrilor nu îşi face griji că FCSB ar putea avea probleme în cazul în care Gigi Becali acceptă oferta din MLS pentru extrema de 23 de ani.

„(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și