Închide meniul

„Nu am crezut în acest transfer!” Mutarea lui Gigi Becali care l-a făcut pe Duckadam să îşi recunoască greşeala

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 23:12

Reclamă
„Nu am crezut în acest transfer! Mutarea lui Gigi Becali care l-a făcut pe Duckadam să îşi recunoască greşeala

Mutarea lui Gigi Becali care l-a făcut pe Duckadam să îşi recunoască greşeala

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu

Helmut Duckadam şi-a recunoscut greşeala când nu a crezut în mutarea făcută în vară de Gigi Becali. Este vorba de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB, jucător ce s-a integrat perfect la echipa lui Elias Charalambous şi Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam a recunoscut că a greşit când s-a îndoit de calităţile lui Alexandru Băluţă şi acum îl laudă. De asemenea, Duckadam a avut cuvinte de laudă şi pentru Adrian Şut.

Mutarea lui Gigi Becali care l-a făcut pe Duckadam să îşi recunoască greşeala

„Trebuie să recunosc atunci când greșesc, pentru că așa e normal. Nu am crezut în transferul lui Băluță, dar el s-a integrat foarte bine. A jucat foarte bine și pe faza de atac, dar și pe cea din apărare. El și Șut au jucat foarte bine.

Băluță este foarte util echipei. Bravo lor! Trebuie să recunosc când greșesc”, a spus Duckadam la digisport.ro.

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el la derby-ul cu FCSB!

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, acum la FCSB, a fost primit ca în infern pe Ion Oblemenco. Iată reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el.

Reclamă

Băluţă a mărturisit că se aştepta să fie primit aşa. El le-a transmis fanilor Universităţii Craiova că le-a dat răspunsul pe teren. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3, oltenii fiind umiliţi pe teren propriu de către echipa antrenată de Elias Charalambous.

Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r.: a fanilor Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Reclamă 4 / 0/3

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și