Închide meniul
Foto

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el la derby-ul cu FCSB!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 23:42

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el la derby-ul cu FCSB!

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el

Alex Băluţă, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, acum la FCSB, a fost primit ca în infern pe Ion Oblemenco. Iată reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a mărturisit că se aştepta să fie primit aşa. El le-a transmis fanilor Universităţii Craiova că le-a dat răspunsul pe teren. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3, oltenii fiind umiliţi pe teren propriu de către echipa antrenată de Elias Charalambous.

Reacţia lui Alex Băluţă după ce fanii Universităţii Craiova l-au înjurat şi au aruncat cu bani înspre el

Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r.: a fanilor Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Reclamă
Bancnota cu chipul lui Alex Băluţă / AntenaSport
Bancnota cu chipul lui Alex Băluţă / AntenaSport
Suporterii Universităţii Craiova au adus o mulţime de bancnote cu chipul lui Băluţă la derby-ul cu FCSB / AntenaSport
Suporterii Universităţii Craiova au adus o mulţime de bancnote cu chipul lui Băluţă la derby-ul cu FCSB / AntenaSport

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Jucătorul FCSB-ului a fost întâmpinat ca Donnarumma pe San Siro

Fanii Craiovei i-au făcut o primire ostilă lui Alex Băluţă! Fostul jucător al oltenilor nu a fost iertat de fanii din Bănie după ce a ales să semneze cu FCSB vara trecută.

Alex Băluţă s-a despărţit de Akademia Puskas vara trecută şi a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. El a ales să meargă la formaţia roş-albastră, cu toate că a fost dorit şi de Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

Titular în meciul Universitatea Craiova – FCSB 0-3, Alex Băluţă a fost înjurat de olteni. Aceştia l-au întâmpinat pe fostul lor jucător aşa cum au făcut-o fanii lui AC Milan cu Gianluigi Donnarumma.

Reclamă 4 / 0/3

Din peluza Universităţii Craiova, fanii au aruncat mai multe bancnote şi au afişat un banner dur cu referire la Alex Băluţă: „Când păcănelele sunt totu’ pentru tine-n viaţa asta/E normal să îţi înşeli echipa şi nevasta”.

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului: „Domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren!”

Mihai Rotaru  a avut un discurs furios la adresa arbitrajului, după ce FCSB a deschis scorul după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova a făcut referiri şi la viitorul lui Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru a susţinut că FCSB nu trebuia să primească penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a acuzat că Marcel Bîrsan a judecat diferit anumite faze.

Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36.

Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penalty-ul.

Reclamă

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și