Închide meniul

„Nu am pretenţia că mă pricep la fotbal!” Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB – Rapid: „Ne deranjează!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2023, 0:17

Reclamă
„Nu am pretenţia că mă pricep la fotbal! Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB – Rapid: „Ne deranjează!

Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB - Rapid

Dan Şucu, după meciul din Giuleşti / AS.ro

Dan Şucu a avut o primă reacţie după victoria obţinută de giuleşteni cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi a dezvăluit că se teme de derby-ul FCSB – Rapid. Patronul alb-vişiniilor a recunoscut că este îngrijorat, chiar dacă echipa lui a ajuns la nouă meciuri la rând fără înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul Rapidului se teme că Claudiu Petrila va rata derby-ul de etapa viitoare, cu liderul Ligii 1. Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a „rupt” la jumătatea reprizei secunde. A suferit o accidentare la coapsă şi a plecat în cârje de la stadion. Şi Andrei Borza a acuzat dureri în timpul meciului cu oltenii.

Motivul pentru care Dan Şucu se teme de derby-ul FCSB – Rapid

Rapid nu se poate baza cu siguranţă pe golgheterul Albion Rrahmani, care s-a operat şi va reveni pe teren abia în luna ianuarie.

Nu știu unde ați văzut un meci ușor, mi s-a părut o echipă extraordinar de puternică. Nu am pretenția că mă pricep la fotbal, nu am spus-o niciodată, dar din punctul meu de vedere, mi s-a părut cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o în sezonul acesta, până acum.

Ce ne deranjează cu siguranță este faptul că vom întâlni FCSB-ul fără doi dintre cei mai puternici jucători ai noștri. Victoria înainte de meciul cu FCSB înseamnă că putem sta liniștiți o săptămână„, a declarat Dan Şucu după Rapid – Universitatea Craiova 2-0.

Reclamă

Claudiu Petrila era într-o formă de zile mari. El îi oferise un assist lui Funsho în meciul cu Universitatea Craiova. Are 4 goluri şi 6 pase decisive în actuala ediţie de campionat.

Borza probabil crampe, dar Petrila cred eu că e aşa şi aşa. Sper să nu fie ruptură. Din păcate, am jucători… Emmers s-a accidentat, Rrahmani, acum şi Claudiu Petrila… era într-o perioadă grozavă. Sper să nu fie gravă accidentarea, dar cred eu că e greu.

Astăzi şi eu am simţit ceva la coapsă. E bine pentru un gol frumos (n.r. sprintul). E bine că am închis jocul şi a fost descătuşare aşa. Facem un grup şi băieţii se bucură„, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a reuşit să îşi consolideze locul pe podium. Trupa lui Bergodi s-a distanţat la patru puncte de Universitatea Craiova. Alb-vişiniii au 26 de puncte, cu 5 mai puţin decât liderul FCSB.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 31 de puncte
2. CFR Cluj – 27 de puncte
3. Rapid – 26 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 20 de puncte
6. Petrolul – 20 de puncte

Pentru Rapid urmează, în campionat, derby-ul din deplasare cu FCSB. Universitatea Craiova va avea duel cu rivala din oraş, FCU Craiova 1948.

Rapid – Universitatea Craiova 2-0

Prima repriză a meciului din Giuleşti a fost dominată de craioveni, dar cei care au marcat, pe contraatac, au fost gazdele, prin Funsho Bamgboye, în minutul 36. Borja Valle a majorat scorul în minutul 80, cu un şut deviat şi Rapid s-a impus cu 2-0. În clasament, Rapid este pe locul 3, cu 26 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza (Onea 71) – Oaidă (Kait 82), Al. Albu, Al. Ioniţă II (Al. Stan 66) – Funsho Bamgboye, Borja Valle (Cîrjan 81), Petrila (Papeau 66). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – A. Creţu (Roguljic 77), Kurtic (Mateiu 84), Houri – Danciu (A. Trică 84), A. Ivan (Markovic 59), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură

Reclamă

Cartonaşe galbene: P. Iacob 45+1, Oaidă 49, Braun 71 / Houri 33, Badelj 52

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Ionuţ Bobe

Observator: Eduard Dumitrescu

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și