Închide meniul

„Nu are cum să lipească din primul 11 la EURO!” Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 8:16

Nu are cum să lipească din primul 11 la EURO!” Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu

Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman

Florinel Coman / Profimedia

Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. „Mbappe de România” a dat pe toată lumea pe spate în acest sezon, datorită evoluțiilor sale bune din tricoul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Florin Gardoș este de părere că vedeta echipei lui Gigi Becali nu are cum să lipsească din primul 11 al lui Edi Iordănescu, la turneul final din Germania, care va avea loc în această vară.

Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman

Fostul fundaș de la FCSB a spus că Florinel nu are cum să lipească din echipa lui Iordănescu, în cazul în care „Mbappe” își va menține actuala formă.

„În niciun caz nu îl văd pe Coman să lipsească de la EURO. Nu îl văd nici să lipsească din primul 11 în momentul ăsta, cu toate că sunt variante pe partea stângă și nu îi va fi ușor lui Edi pentru că sunt doar 20 de locuri pentru jucătorii de câmp.

Mai mult de doi pe post nu ai cum să îi iei pentru că probabil îi iei degeaba. Coman nu cred că va lipsi nici din lot, nici din primul 11, dar contează foarte mult ce se va întâmpla atunci. Anul trecut, play-off-ul lui a fost senzațional.

Reclamă

Sper să reușească să țină forma. Se poate întâmpla ca în ultima lună sau în ultimele 6 săptămâni să nu mai dea gol sau assist”, a spus Florin Gardoș, potrivit sport.ro.

În momentul de față, Florinel Coman are unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. A reușit să marcheze 15 goluri la FCSB de la debutul stagiunii, dar și să ofere 9 pase decisive.

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane de euro al lui Florinel Coman la Stuttgart. Fostul internațional a vorbit despre posibilitatea ca „Mbappe de România” să ajungă în Bundesliga, în următoarea perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica este de părere că Florinel Coman este un jucător matur, care știe cum să gestioneze situațiile grele dintr-o partidă. Totodată, fostul atacant al echipei naționale a menționat că este momentul ca „Mbappe” să o părăsească pe FCSB.

„Coman e un jucător care pare că s-a maturizat, pare că a înțeles mult mai bine cum să gestioneze situațiile, cum să primească lucrurile. E momentul pentru un transfer. Altfel ajungi după situații grele, după ce ai trecut peste experiența în care lumea nu mai credea în tine. Cred că e momentul lui.

Să vedem dacă va juca Coman la EURO. Acolo îi avem pe Man și Mihăilă, care joacă foarte bine în Italia. În acea zonă nu sunt probleme pentru Edi Iordănescu, are de unde alege.

Coman la Stuttgart? A ajuns la vârsta la care poate să facă pasul și în Bundesliga. Nu e ușor. Germania e un campionat dur, fizic, dar la cum l-am văzut că arată ca atitudine, ca joc și mental, e momentul și ar putea fi oportun pentru el să ajungă acolo”, a spus Ciprian Marica, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și