Închide meniul

„Nu e atât de simplu!” Rachid Bouhenna, răspuns dur după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:19

„Nu e atât de simplu! Rachid Bouhenna, răspuns dur după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară de la FCSB

Rachid Bouhenna şi-a luat rămas bun de la FCSB

Rachid Bouhenna, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Rachid Bouhenna, răspuns dur după ce Gigi Becali
  • Patronul vrea să scape de Bouhenna de la FCSB

Fundașul lui FCSB Rachid Bouhenna a avut un răspuns dur pentru Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a anunțat că îi va rezilia contractul cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bouhenna susține că, deși este nemulțumit la FCSB din cauză că Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă, nu poate pleca la dorința patronului, deoarece familia sa s-a acomodat deja în București. Fundașul algerian a anunțat că se va prezenta la baza din Berceni, deși colegii săi au plecat în cantonament fără el.

Rachid Bouhenna, răspuns dur pentru Gigi Becali

„Eu încă sunt în vacanță. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu știu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul. Nu vreau să continui aici, nu-mi place situația în care mă aflu, e normal.

Reclamă

Ei nu mă vor aici. Totuși, nu e atât de simplu, sunt și cu familia mea, copiii mei sunt la școală aici. Dacă aș fi fost doar eu, da, aș fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce privește situația de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni.

Știu ce a zis patronul la scurt timp după ce am venit, că nu se mai bazează pe serviciile mele. Știți cum e el, ce pot zice mai mult? Nu prea mă interesează ce cred oamenii”, a spus Rachid Bouhenna, conform playsport.ro.

Reclamă

Bouhenna, doar 9 meciuri la FCSB

Nouă partide a disputat Rachid Bouhenna în total pentru FCSB, patru în Liga 1, trei în Conference League și două în Cupa României.

31 de ani are Rachid Bouhenna, fiind cotat la 300.000 de euro. Fundașul a ajuns la roș-albaștri în luna iulie.

Pe lângă FCSB, Bouhenna a mai jucat în România pentru Sepsi și CFR Cluj. La formația din Sfântu Gheorghe a fost căpitan.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, curățenie generală

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au programate şi două amicale, cu echipele din Polonia, Pogon şi Rakow.

Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.  Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”