Închide meniul

„Nu e făcut pentru meseria asta!” Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu! L-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 16:43

Reclamă
Nu e făcut pentru meseria asta!” Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu! L-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj

Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu! Fostul internațional l-a criticat dur pe „Briliant”, după ce acesta și-a dat demisia de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci al lui Mutu, pe banca CFR-ului, a fost cu Corvinul Hunedoara, în Cupa României. Echipa din Liga a 2-a i-a umilit pe clujeni cu scorul de 4-0, iar, după meci, tehnicianul și-a anunțat demisia.

Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu

Acum, fostul mare portar al echipei naționale a ținut să transmită un mesaj dur, după decizia luată de Mutu.

Florin Prunea este de părere că Adrian Mutu nu a confirmat la nicio echipă pe care a antrenat-o și a spus că, în opinia sa, „Briliantul” nu este făcut pentru meseria de antrenor.

„Trebuie să ai tact, experiență. Ori, până acum, de când este antrenor, nu a confirmat pe la echipele pe la care a lucrat. Ce să spun…

Reclamă

A confirmat la lotul de tineret, dar în rest, la echipele de club la care a fost nu a confirmat… Nu este făcut pentru meseria asta!”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

În cariera sa de antrenor, Adrian Mutu le-a antrenat pe:  FC Voluntari, echipa a 2-a a lui Wahda, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftci Baku și CFR Cluj.

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

S-a aflat suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, în cele două luni petrecute pe banca celor de la CFR Cluj. „Briliantul” a renunţat la o sumă uriaşă, după ce a demisionat.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” a luat decizia de a pleca de pe banca clujenilor, după eşecul umilitor suferit în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara.

Conform fanatik.ro, Adrian Mutu a primit doar 5000 de lei, în perioada petrecută la CFR Cluj. Această sumă este reprezentată de salariul antrenorului, pentru cele trei zile bifate pe banca clujenilor, în luna ianuarie.

„Briliantul” avea un salariu de 15.000 de euro la CFR Cluj, însă acesta nu şi-a primit banii pe lunile februarie şi martie. Când a luat decizia de a demisiona, Mutu a renunţat la cei 30.000 de euro pe care trebuia să-i primească din partea lui Neluţu Varga.

Adrian Mutu le-a cerut oficialilor din Gruia să le plătească salariile restante membrilor staff-ului său. Acesta a transmis că se simte umilit şi nu se gândeşte la bani.

„Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Considerați salariul meu pe februarie și martie, amendă pentru contraperformanța din meciul cu Corvinul. Renunț la cei 30.000 de euro.

Însă, vă rog să le dați banii oamenilor mei din staff pentru februarie și martie. Este singura mea pretenție”, a transmis Adrian Mutu, după plecarea de la CFR Cluj, conform sursei citate mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și