Închide meniul

„Nu există aşa ceva” Mihai Stoica, categoric în privinţa jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Anunţul oficialului FCSB

Alex Masgras Publicat: 29 august 2024, 10:47

Reclamă
„Nu există aşa ceva Mihai Stoica, categoric în privinţa jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Anunţul oficialului FCSB

Mihai Stoica, categoric în privinţa jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Anunţul oficialului FCSB

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dat un verdict categoric în privinţa jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Ajuns vara aceasta la FCSB, Marius Ştefănescu nu l-a impresionat pe patronul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut chiar un discurs dur la adresa fostului jucător de la Sepsi, în urma prestaţiilor modeste din acest început de sezon.

„Nu există aşa ceva”. Mihai Stoica, categoric în privinţa jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Anunţul oficialului FCSB

Declaraţiile patronului de la FCSB au dus la mai multe zvonuri legate de o posibilă revenire a lui Marius Ştefănescu la Sepsi, echipa de la care tocmai a plecat vara aceasta.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a declarat că nu se pune problema ca Ştefănescu să părăsească formaţia roş-albastră. De asemenea, oficialul campioanei a dat asigurări că Ştegănescu se bucură în continuare de încredere, aşa cum s-a întâmplat şi cu alţi foşti jucători importanţi de la FCSB, precum Florinel Coman sau Dennis Man, ambii având nevoie de mai mult timp la dispoziţie pentru a se acomoda la FCSB:

„(n.r. despre interesul lui Sepsi pentru Marius Ștefănescu) Nu, nu se pune problema. Nu există așa ceva.

Reclamă
Reclamă

Toți avem foarte mare încredere în Marius Ștefănescu. Spuneți-mi și mie ce fotbalist, de când a apărut la noi, a fost cel mai bun. Niciunul. Coman? A trebuit să așteptăm mult. Dennis Man, la fel”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Stoica a numit jucătorul care va face diferenţa în returul FCSB – LASK Linz: „L-am văzut ca pe Draxler”

Mihai Stoica a numit jucătorul care va face diferenţa în returul FCSB – LASK Linz. Campioana României joacă joi seară pentru calificarea în grupa principală din Europa League. În meciul tur, din Austria, scorul a fost 1-1.

Vezi meciul FCSB – LASK Linz în AntenaPLAY pe canalul România TV*, joi, de la ora 21:30. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Reclamă

Înaintea meciului decisiv pentru calificarea în grupa principală din Europa League, Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase, jucătorul proaspăt revenit în tricoul celor de la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României este convins că Tănase îşi va recăpăta forma, în condiţiile în care căpitanul FCSB-ului a jucat mai puţin în ultima perioadă:

„Tănase este un jucător extrem de important pentru noi. Eu am fost atent la momentul în care a intrat la Linz la cum a reacţionat antrenorul lui LASK, că şi-a luat măsuri. De la Tănase au plecat cam toate fazele noastre periculoase. Tănase este un fotbalist de care avem mare nevoie şi care ştie jocul foarte bine. Eu cred că uşor uşor îşi va recăpăta forma sportivă.

Nu poţi deodată să joci, nu ai cum, nu a mai jucat de anul trecut şi era folosit mijlocaş central. Îţi dai seama ce e prin Arabia Saudită… Al-Okhdood. Mijlocaş central, cum să-l bagi mijlocaş central pe Tănase, îl duci în faţa apărării?

Eu pe Tănase l-am văzut ca pe Draxler aşa, cum îl vedeam pe Draxler. Îi mai spusese cineva când era tânăr că e Draxler. E asemănare fizică mai mult, dar cam acelaşi profil de jucător”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

13:06

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

12:54

Răzvan Lucescu a găsit miza meciului cu Shamrock Rovers, din play-off-ul Europa League: „Aceasta este logica”

12:22

Pafos – CFR Cluj LIVE TEXT (20:00). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

12:13

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat. „Se crede mai bun decât clubul”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz
Citește și