Închide meniul

„Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 20:19

Reclamă
„Nu există! Sunt 4 litere! Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul

Tudorel Stoica/ Hepta

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul. Legenda clubului Steaua București a vorbit despre succesul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Elias Charalambous au câștigat campionatul după ce au învins-o pe Farul Contanța cu scorul de 2-1. Acest titlu vine după o pauză de 9 ani pentru gruparea roș-albastră.

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul

Fostul mare jucător a vorbit despre succesul celor de la FCSB și a ținut să menționeze faptul că aceștia ar putea rata total cupele europene, în sezonul viitor.

Totodată, Tudorel Stoica a spus că, pentru el, FCSB nu există. Acesta a menționat că numele actualei campioane reprezintă doar 4 litere din alfabet și a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu are nicio legătură cu echipa care câștiga Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

„Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană.

Reclamă

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică.

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, potrivit sport.ro.

Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua

Gigi Becali n-a mai rezistat şi cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul din Liga 1 câştigat de FCSB. Latifundiarul din Pipera a lansat un nou atac la adresa echipei Armatei, care nu a reuşit să obţină drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB-ului vrea să joace pe stadionul din Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. Mai mult, îşi doreşte să cumpere marca Steaua, pentru a închide definitiv conflictul cu generalii şi cu Florin Talpan.

„Nu trebuie să facă mare lucru, doar să o scoată la vânzare să o valorifice și o cumpără cineva sau eu, sau oricine, și gata mă cu scandalurile.

Echipa aia trebuie desființată că nu are ce. Să ne dea nouă stadionul, ca să mergem în Liga Campionilor să avem stadion. Să revină lucrurile în făgașul lor normal„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 21:00 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și