Închide meniul

„Nu intră în discuție!” Mihai Stoica nu crede în transferurile dorite de Gigi Becali! „MM”, mesaj direct despre planul patronului

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 21:56

Reclamă
„Nu intră în discuție! Mihai Stoica nu crede în transferurile dorite de Gigi Becali! „MM, mesaj direct despre planul patronului

Mihai Stoica nu crede în transferurile dorite de Gigi Becali

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica nu crede în transferurile dorite de Gigi Becali! Managerul general de la FCSB e de părere că mutările propuse de patron nu se pot realiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să aducă mai mulți jucători importanți la FCSB, pentru a se califica în grupele UEFA Champions League.

Mihai Stoica nu crede în transferurile dorite de Gigi Becali

„MM” a dezvăluit faptul că transferurile lui Alexandru Mitriță și Philip Otele nu se pot realiza. În cazul primului jucător amintit, FCSB s-ar lovi, cel mai probabil, de refuzul patronului Mihai Rotaru.

De cealaltă parte însă, Neluțu Varga a anunțat deja că îl lasă pe Otele la FCSB, în schimbul sumei de 6 milioane de euro. Totuși, această sumă este una imensă, în momentul de față, pentru fotbalul românesc.

Jucătorii pe care patronul a dezvăluit că vrea să îi aducă la FCSB sunt:

Reclamă

„Mitriță nu cred că intră în discuție. Nici Otele nu cred că intră în discuție. CFR Cluj a cerut 6 milioane.

Coman stă până când se înțelege cu un club care plătește clauza. Toți jucătorii vor să plece la mai bine. Oricine vrea să plece la mai bine”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul vicecampioanei a revenit cu detalii despre această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că dorește să aducă mai mulți jucători la FCSB, în următoarea perioadă de transferuri.

Printre numele grele rostite de patron se numără și Louis Munteanu, jucătorul de la Farul care aparține de Fiorentina. Gigi Becali a spus că nu ar fi trebuit să menționeze că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB, având în vedere că oficialii italienilor vor cere mai mulți bani pentru jucător.

„Louis Munteanu mai are un an (n.r – contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulți. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniștit că o să rezolvăm, dar am fost prost și m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Așa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu știu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și