Închide meniul

„Îl dau ăia!” Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 21:03

Reclamă
„Îl dau ăia! Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul vicecampioanei a revenit cu detalii despre această mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0, Gigi Becali a anunțat că dorește să aducă mai mulți jucători la FCSB, în următoarea perioadă de transferuri.

Gigi Becali, anunțul momentului despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Printre numele grele rostite de patron se numără și Louis Munteanu, jucătorul de la Farul care aparține de Fiorentina. Gigi Becali a spus că nu ar fi trebuit să menționeze că vrea să îl aducă pe atacant la FCSB, având în vedere că oficialii italienilor vor cere mai mulți bani pentru jucător.

„Louis Munteanu mai are un an (n.r – contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulți. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniștit că o să rezolvăm, dar am fost prost și m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Așa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu știu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Atacantul de Champions League pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB

Au apărut detalii despre atacantul de Champions League pe care încearcă Gigi Becali să îl transfere la FCSB. Are 25 de ani şi face senzaţie în Liga Portugal, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Rafa Mujica este golgheterul pe care a pus ochii latifundiarul din Pipera. Spaniolul are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro şi înscrie pe bandă rulantă în tricoul celor de la Arouca.

Potrivit fanatik.ro, Mujica este fotbalistul care a fost urmărit de Florin Vulturar în Portugalia. Atacantul central este considerat înlocuitorul perfect al lui Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Rafa Mujica este fost internaţional de juniori a Spaniei. A înscris 18 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie din campionatul Portugaliei şi este al treilea cel mai bun marcator al sezonului.

Mujica tocmai a reuşit o „dublă” cu Braga, în victoria la scor de neprezentare reuşită de Arouca, echipă aflată pe locul 7 în Liga Portugal. A înscris goluri superbe în AntenaPLAY.

Philip Otele, Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt alte ţinte ale finanţatorului de la FCSB, care îşi face planul pentru a ajunge în grupele Champions League. Becali visează şi la transferul lui Alex Mitriţă, dar ştie că are şanse mici de reuşită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și