Închide meniul

„Nu-l prind două paltoane!” Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu! A pus tunurile pe acționarul de la Dinamo

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 22:03

Nu-l prind două paltoane!” Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu! A pus tunurile pe acționarul de la Dinamo

Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu

Colaj - Cristi Borcea și Eugen Voicu / AS.ro

Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu. Fostul acționar de la Dinamo l-a atacat fără menajamente pe omul din actuala conducere a „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a comentat o declarație dată de acționarul majoritar de la Red&White și este de părere că acesta nu va sta prea mult în conducerea formației din Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu

Fostul acționar de la Dinamo este de părere că Eugen Voicu nu este omul portivit pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Acesta a menționat faptul că echipa lui Kopic ar trebui să se bată la câștigarea de trofee, nu la retrogradare, și este de părere că Dinamo are nevoie de investiții serioase, pentru ca acest lucru să se întâmple.

„La Dinamo nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. (n.r. – când se va întâmpla asta?) Dacă rămâne Voicu, nu cred. Uitați-vă acum, este o radiografie mult mai amplă și mai concretă. Eu când am plecat de la Dinamo, în 2011, erau șase milioane și ceva și tot timpul ne băteam la campionat și Cupă.

Reclamă

Să dea Dumnezeu să rămână în Liga 1, asta ne dorim toți dinamoviștii, dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane. Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Și ca exprimare, ca fizic, mentalitate financiară. Uitați-vă la Șucu, a venit de un an de zile și a băgat 15 milioane de euro.

(n.r. – Ce om potent financiar poate să vină ca să-i poată face concurență lui Șucu?) Nu știu și deocamdată nu mă interesează, i-am răspuns pentru că a pomenit numele meu. De Nicolescu nu mai zic, pentru că e prieten cu Patrick, dar el e pe un drum bun”, a spus Cristi Borcea, potrivit sport.ro.

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua

Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua. Este vorba de aducerea lui Ionel Dănciulescu de la marea rivală.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Dănciulescu a jucat prima dată la Dinamo, de unde a plecat în Turcia. La revenirea în ţară, Ionel Dănciulescu a revenit la marea rivală. Borcea a pus la cale un plan diabolic şi l-a transferat pe Dănciulescu direct de la Steaua.

„Pe Dănciulescu l-am luat cel mai greu. Ambiție! A fost o ambiție pentru că eram director de marketing când a plecat în Turcia și de acolo l-au luat ăștia de la Steaua. Ne dădea goluri tot timpul, la fiecare meci. L-am luat de la Slatina, l-am vândut și de acolo l-a luat Steaua. I-am spus lui Giovanni să-l luăm.

‘Băi, Borcea, ne omoară lumea!’. Am stat doi ani de zile pe capul lui până am luat o hârtie de la Steaua. Nu transfer direct la Dinamo, ‘Jucătorul Ionel Dănciulescu se transferă pentru suma de…’, n-a spus pentru extern.

Atunci am plătit a doua zi și l-am luat. A meritat cu vârf și îndesat, chiar dacă vreo 3-4 ani m-am luptat cu galeria și cu el. Marca 20-30 de goluri și era înjurat. De multe ori a vrut să renunțe, nu mai suporta presiunea. Am fost alături de el, este un caracter și mă bucur că este la CS. Mă bucur că a dat atâtea goluri pentru Dinamo”, a spus Cristi Borcea, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și