Închide meniul

„Nu mi-e frică de nimeni!” Elias Charalambous a răbufnit atunci când a fost întrebat de Rapid! Ce a spus de Vlad Chiricheş

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 13:43

Reclamă
„Nu mi-e frică de nimeni! Elias Charalambous a răbufnit atunci când a fost întrebat de Rapid! Ce a spus de Vlad Chiricheş

Elias Charalambous, mesaj categoric atunci când a fost întrebat de Rapid

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe/ AntenaSport

Elias Charalambous a răbufnit, atunci când a fost întrebat de Rapid. Antrenorul celor de la FCSB a declarat că nu se teme de nicio echipă, având încredere deplină în jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Botoşani, în etapa a 27-a din Liga 1. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous a răbufnit atunci când a fost întrebat de Rapid

Elias Charalambous a fost întrebat dacă se teme de Rapid, iar întrebare care l-a făcut să ia „foc”. Antrenorul cipriot nu se teme de nicio altă echipă din Liga 1, mărturisind că jucătorii săi sunt cei mai buni.

De asemenea, Charalambous a subliniat că echipa sa a primit un singur gol, în cele cinci meciuri disputate în 2024.

Este întrebarea pe care o primesc în fiecare săptămână. Tuturor le place să vorbească despre celelalte echipe.

Reclamă

După pauza de iarnă, am primit doar un gol, din penalty. Asta arată puterea echipei. Avem cei mai buni jucători, joacă cel mai bun fotbal al lor. Nu sunt îngrijorat. Nu mi-e frică de nimeni, mă uit doar la echipa noastră, şi cu siguranţă adversarele se uită doar la ele”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Întrebat şi despre Vlad Chiricheş, Elias Charalambous a dezvăluit că fundaşul a revenit la antrenamentele FCSB-ului, iar astăzi, în urma ultimei sesiuni de pregătire, se va decide dacă stopperul va fi sau nu pe bancă la duelul cu Botoşani.

„Chiricheş a început să se antreneze cu mingea, se alătură echipei încet-încet. Nu este 100% pregătit, dar cred că este într-o formă bună şi va fi cu noi. Vom vedea azi dacă va putea să joace cu Botoşani. Nu s-a antrenat cu noi ieri, dar sper că va fi în formă azi pentru antrenament”, a mai declarat Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Revenirea momentului la FCSB

A avut loc revenirea momentului la FCSB. Joyskim Dawa s-a întors în România şi s-a dus direct în sala de forţă. Fundaşul central de bază al liderului din Liga 1 poate fi titular în disputa cu FC Botoşani, care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dawa a ratat meciul cu U Cluj, de etapa trecută, după ce a primit câteva zile de la Elias Charalambous. Camerunezul de 27 de ani a fost în Franţa pentru a fi alături de familie. Soţia lui a născut.

Vacanţa s-a încheiat pentru Dawa, care a postat pe reţelele sociale o poză din sala de forţă. Trage tare pentru a fi în cea mai bună formă la următoarea dispută a FCSB-ului. „Am revenit la muncă„, a transmis Dawa, pe Instagram.

La meciul cu U Cluj, Ovidiu Popescu i-a luat locul lui Dawa. A făcut cuplu în centrul defensivei cu Ngezana şi a trecut prin mari emoţii. „Şepcile roşii” au primit un penalty în primul sfert de oră, dar Dan Nistor a ratat. Ştefan Târnovanu a fost eroul roş-albaştrilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și