Închide meniul

Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 8:30

Reclamă
Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Joyskim Dawa, alături de coechipieri în timpul unui meci / Profimediaimages

A avut loc revenirea momentului la FCSB. Joyskim Dawa s-a întors în România şi s-a dus direct în sala de forţă. Fundaşul central de bază al liderului din Liga 1 poate fi titular în disputa cu FC Botoşani, care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a ratat meciul cu U Cluj, de etapa trecută, după ce a primit câteva zile de la Elias Charalambous. Camerunezul de 27 de ani a fost în Franţa pentru a fi alături de familie. Soţia lui a născut.

Revenirea momentului la FCSB. Vin întăriri pentru Elias Charalambous

Vacanţa s-a încheiat pentru Dawa, care a postat pe reţelele sociale o poză din sala de forţă. Trage tare pentru a fi în cea mai bună formă la următoarea dispută a FCSB-ului. „Am revenit la muncă„, a transmis Dawa.

La meciul cu U Cluj, Ovidiu Popescu i-a luat locul lui Dawa. A făcut cuplu în centrul defensivei cu Ngezana şi a trecut prin mari emoţii. „Şepcile roşii” au primit un penalty în primul sfert de oră, dar Dan Nistor a ratat. Ştefan Târnovanu a fost eroul roş-albaştrilor.

Reclamă

Dawa este gata să îşi preia locul în echipă şi vrea să îi dedice victoria fiului său. Acesta a avut un mesaj special în momentul în care a plecat de la spital şi şi-a dus copilul acasă.

Dinastia Dawa. Să mergem acasă, rege”, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş. Oficialul celor de la FCSB a spus că este posibil ca Vlad Chiricheş să fie în lot pentru meciul cu FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Fundaşul s-a accidentat la finalul lunii august, în duelul cu UTA, iar de atunci a fost înlocuit în primul 11 de către Siyabonga Ngezana.

Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antrenament, va avea două până meci. A lipsit o săptămână,. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun… Ce era să spunem când e primul loc copil? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Alexandru Pantea, care va merge în Italia pentru a se opera.

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și