Închide meniul

„Nu ne poate opri nimeni!” Adrian Şut, euforic după ce FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 23:03

„Nu ne poate opri nimeni! Adrian Şut, euforic după ce FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului

Adrian Şut, euforic după ce FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Adrian Şut a fost euforic, după ce FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului. Mijlocaşul roş-albaştrilor a declarat că nimeni nu mai poate opri liderul Ligii 1, în drumul către primul titlu după nouă ani, în cazul în care jucătorii îşi vor da viaţa pe teren, aşa cum au făcut-o până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0, după autogolul lui Valentin Ţicu. Roş-albaştrii au un avans de 13 puncte, în fruntea campionatului, înaintea derby-ului cu Rapid.

Adrian Şut, euforic după ce FCSB şi-a mărit avansul în fruntea campionatului

Adrian Şut a declarat că jucătorii de la FCSB s-au maturizat şi au învăţat să câştige şi meciurile grele. Acesta a transmis că victoria este dedicată fanilor, dar şi lui Darius Olaru, cel care a fost suspendat pentru duelul cu Petrolul.

Şut a mai transmis că obiectivul este victoria, în derby-ul cu Rapid, din etapa viitoare, mărturisind că îşi doreşte să câştige duelul, indiferent de jocul prestat de FCSB.

„Am învăţat să jucăm, ne-am maturizat, ştim să câştigăm meciurile grele. Presiunea se simte, din acest motiv mai sunt momente din acestea. La final, toţi am dat mâna cu adversarii. Avem un avans bun, trebuie să-l mărim şi mai mult, acesta este obiectivul şi înaintea meciului următor. Jucăm pentru a câştiga trofee. Nu am nicio revanşă cu Rapid, vrem doar să câştigăm cele trei puncte.

Reclamă

Important e să câştigăm, nu contează cum. Noi atât ne dorim, să luăm cele trei puncte. Sunt motivat mereu, am obiectivele mele, îmi doresc să le îndeplines.

Dacă noi ne vom face jocul nostru, vom fi aceeaşi echipă şi ne dăm viaţa pe teren, e greu să ne oprească cineva. Le dedicăm spectatorilor această victorie, îi aşteptăm şi la meciul următor. Îi dedicăm victoria şi lui Darius Olaru, este ziua lui”, a declarat Adrian Şut, conform digisport.ro.

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid! Siyabonga Ngezana a încasat un cartonaş galben pe finalul primei reprize a meciului cu Petrolul şi va fi suspendat pentru meciul ce se va disputa pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Dintre cei şapte jucători care erau pasibili de suspendare în cazul în care erau avertizaţi, fundaşul central este cel care nu s-a ferit de cartonaşul galben şi care va lipsi de la derby.

Gicu Grozav şi Ngezana au fost implicaţi într-un clinci din care sud-africanul a vrut să iasă fără galben. Nu a scăpat însă şi nu se va afla pe teren cu Rapid, acesta fiind al patrulea galben încasat.

El mai fusese pedepsit cu galben în partidele cu Farul, Dinamo şi Voluntari.

Joyskim Dawa, Mihai Lixandru, Ovidiu, Octavian Popescu, Luis Phelipe și Baba Alhassan erau ceilalţi jucători aflaţi la un galben de suspendare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și