Închide meniul

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 septembrie 2024, 14:48

Reclamă
„Nu poţi să faci asta Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

"Nu poţi să faci asta" Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Colaj Profimedia Images, captura primasport.ro

A venit reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei! Antrenorul Rapidului a spus ce îl diferenţiază de tehnicianul Oţelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu crede că un astfel de episod s-ar putea petrece vreodată între el şi unul dintre jucătorii săi. Dorinel Munteanu a fost criticat de numeroase persoane din fotbal după ce l-a tras serios de tricou şi l-a certat pe teren pe David Maftei.

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Nu e problema mea, nu mă interesează cum se manifestă un antrenor. Eu n-am avut gesturi de genul acesta şi sper să nu am. Fiecare antrenor… e un tip coleric el, fiecare îşi manifestă nemulţumirea. Eu sunt tipul care suferă foarte mult la rezultatele negative şi încerc să ţin în mine, să nu ajung la agresiune, dacă faci asta pierzi vestiarul.

La Rapid ai jucători cu personalitate… nu poţi să faci asta. Dorinel e un coleg, un antrenor bun, fost mare fotbalist. Eu sunt altfel, am felul meu de a fi, sunt ca o carte deschisă, sunt mai open-mind, le dau foarte mult din dorinţa mea, din bunătatea mea. Încerc să-i oblig (n.r.: pe jucători) prin faptul că sunt foarte deschis în relaţia cu ei. Îl respect pe Dorinel, fost mare fotbalist, el ştie cel mai bine cum s-a comportat”, a declarat Marius Şumudică într-o conferinţă de presă.

Daniel Pancu a susţinut că David Maftei nu are personalitate, fiindcă nu a reacţionat

Dorinel Munteanu a fost implicat într-un alt mare scandal după scenele uluitoare în care a fost protagonist, alături de tânărul jucător împrumutat de la Farul. Deranjat că David Maftei nu l-a privit în ochi atunci când „Munti” striga la el, antrenorul de 56 de ani al Oţelului l-a certat şi l-a bruscat pe fotbalistul de doar 20 de ani. Tânărul nu a avut nicio reacţie, motiv pentru care a fost criticat de selecţionerul naţionalei U21. Pancu a susţinut că Maftei nu are personalitate. Fostul fotbalist a subliniat că, dacă un antrenor s-ar fi comportat aşa cu el pe vremea în care era fotbalist, ar fi reacţionat şi ar fi întrerupt atunci colaborarea cu tehnicianul respectiv.

Reclamă
Reclamă

Ilie Dumitrescu, fost coleg cu Dorinel Munteanu în Generaţia de Aur, l-a criticat pe antrenor pentru comportamentul pe care l-a avut cu Maftei. Dumitrescu l-a avertizat că, dacă va continua în acest mod, Munteanu va rămâne la Oţelul Galaţi. Nicio echipă de vârf nu este dispusă să accepte aşa ceva, în opinia lui Dumitrescu.

Dorinel Munteanu nu şi-a cerut scuze după ce l-a bruscat pe David Maftei

Dorinel Munteanu nu i-a cerut scuze lui David Maftei pentru incidentul petrecut în timpul meciului Oţelul – Dinamo 1-1. Mai mult, „Munti” a avut un nou mesaj dur pentru Maftei. Antrenorul i-a transmis tânărului jucător, şi de altfel întregii echipe, că el ia deciziile la Oţelul Galaţi.

Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu… Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr”, a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă de după meci.

Reclamă

Rapid – Oţelul se dispută sâmbătă în Liga 1, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și