Închide meniul

„Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 20:18

Reclamă
„Nu sărbătorim nimic! Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea

Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB - Farul

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a venit cu o veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre obiectivul echipei sale, de la partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Farul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:30. Echipa lui Gigi Becali poate câștiga titlul, în cazul în care obține minim un rezultat de egalitate.

Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul

Oficialul de la FCSB a dezvăluit că atmosfera nu este apăsătoare, înainte de startul partidei cu echipa lui Gică Hagi.

Întrebat despre o posibilă sărbătorire a titlului, după finalul meciului, Mihai Stoica a dezvăluit că echipa nu a pregătit nicio festivitate.
Managerul general și-a motivat decizia și a spus că FCSB nu este campioană 100%, cel puțin până la finalul partidei, așa că nu a dorit să organizeze o sărbătoare care ar fi putut să nu aibă loc.

„Nu e o atmosferă foarte apăsătoare. În mod normal nu ar fi o presiune gigantică, sunt 4 meciuri în care poți face un punct. Ar fi bine să îl facem astăzi totuși, nu aș vrea să ne jucăm cu inimile noastre sau ale suporterilor.

Reclamă

Eu nu umblu prin vestiar, nu le-am transmis niciun mesaj. Avem o absență importantă, cauzată de o reroare de arbitraj, care l-a scos din lot pe Radunovic.

Dacă CCA a hotărât să îl trimită pe Moroiță la un asemenea meci.. asta este. Suntem fără Chiricheș, fără Coman, ne va fi greu.

Sper să se întâmple fără Coman ce s-a întâmplat cu Universitatea Craiova, pe Ghencea. Atunci și Ovidiu Popescu a făcut un meci mare. Experiența pe care o are în 8 ani la Steaua (n.r. FCSB) îl face să fie bun și pentru poziția lui Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte adevărat. Universitatea Craiova nu știa ce CFR întâlnește, nici noi nu știm ce echipă întâlnim. Câștigă meci de meci de ceva vreme. La Ovidiu i-am învins totuși, cu puțină șansă.

Nu vreau să avem șansă să câștigăm, putem obține și un egal fără șanse!

În această seară nu se va sărbători absolut nimic! Am prea multă experiență pentru a nu pregăti ceva, dacă nu este sigur că se întâmplă. Avem tot timpul apoi să sărbătorim”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat şi este vorba de o surpriză uriaşă. Răzvan Lucescu e cel cu care Meme a fost aproape să lucreze la Urziceni. Putem spune că este o surpriză, ţinând cont de faptul că antrenorul lui PAOK nu şi-a ascuns niciodată antipatia pentru culorile roş-albastre.

„Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar sa ştie să antreneze sau să facă rezultate.

Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient

Şi a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur.

Reclamă

Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorba. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și