Închide meniul

„Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 17:57

Reclamă
„Nu se întoarce cum a plecat! Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase / Profimedia

Raul Rusescu a tras un semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB. Fostul atacant al echipei lui Gigi Becali a vorbit despre lovitura pe care o pregătește patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase nu a avut parte de un sezon bun în Arabia Saudită, iar acum ar fi aproape de o revenire la actuala campioană a României. Chiar Gigi Becali a dezvăluit că acesta se va întoarce, în cazul în care nu va primi o altă ofertă importantă din punct de vedere financiar.

Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Acum, Raul Rusescu a ținut să îi transmită un avertisment lui Tănase și a spus că acesta nu va mai fi omul principal din vestiar, având în vedere că alți jucători au acum un cuvânt de spus la echipa lui Gigi Becali.

Totodată, Rusescu a vorbit și despre poziția în care ar urma să fie folosit Tănase. Acesta a menționat faptul că jucătorul ar trebui să joace în spatele atacantului sau inter, având în vedere că, în opinia lui „Raul de Ghencea”, are calități bune pentru aceste poziții.

„Florin Tănase nu se mai întoarce cum a plecat. A plecat din postura de căpitan, dar băieții de acum au câștigat autoritar titlul. Nu o să mai fie personajul principal în vestiar. Acum, în vestiar sunt Târnovanu, Șut, Olaru…

Reclamă

Cred că va juca mai mult în centru: atacant, în spatele vârfului sau inter. Nu-l văd în bandă. E un jucător care te poate ajuta mult mai mult din centru decât din bandă”, a spus Raul Rusescu, la gsp.ro.

Florin Tănase are o relație excelentă cu Gigi Becali

O posibilă revenire a jucătorului la FCSB ar putea fi datorată și relației excelente pe care o are cu Gigi Becali. Tănase a fost unul dintre preferații patronului, în perioada în care juca la FCSB, iar cei doi au păstrat legătura chiar și după plecarea fostului căpitan.

Un mod prin care se poate observa relația excelentă dintre cei doi este acela că Florin Tănase l-a poreclit pe Gigi Becali „Ferguson”, aluzie la celebrul antrenor care a făcut spectacol la Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a plecat de la FCSB în vara anului 2022, la Al-Jazira, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. De la echipa din Emirate a plecat după doar un sezon, pe gratis, la Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

În actualul sezon, Tănase a adunat 25 de partide în campionatul saudit, în care a marcat 2 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 3,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

„Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său!

În cadrul conferinței de presă peremegătoare partidei dintre FCSB și CFR Cluj, Elias Charalambous a făcut anunțul momentului despre viitorul său! Antrenorul campioanei a fost întrebat dacă va mai continua pe banca echipei lui Gigi Becali și nu s-a ferit de cuvinte.

Antrenorul cipriot i-a adus titlul lui Gigi Becali după o pauză de 9 ani. Totuși, este deja cunoscut faptul că un cuvânt important în cadrul pregătirii îl are și Mihai Pintilii, iar, în timpul meciurilor, patronul este adevăratul „antrenor” al roș-albaștrilor.

Totuși, meritul lui Charalambous a fost evidențiat în repetate rânduri de Gigi Becali, care a dezvăluit că este mulțumit de performanțele reușite de tehnician.

Înainte de finalul sezonului, Elias Charalambous a fost întrebat dacă va continua la FCSB, având în vedere că poate primi oferte atractive, dat fiind faptul că a câștigat titlul în Liga 1.

Totuși, antrenorul a spus că, cel mai probabil, va rămâne la FCSB, chiar dacă nu a purtat nicio discuție cu Gigi Becali, până în momentul de față.

Reclamă

„Probabil că da (n.r. va rămâne la FCSB și sezonul următor), nu am avut încă o discuție. Întotdeauna am spus că prima mea opțiune este să continui aici. Vom vedea, vom avea discuții, dar vreau să rămân aici. Visul meu este să ating cel mai înalt nivel.

Asta urmăresc tot timpul. Vom juca în preliminariile Champions League și vom încerca să ajungem în grupe”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Elias Charalambous este antrenorul roș-albaștrilor de pe data de 30 martie a anului trecut. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în cele 54 de meciuri petrecute pe banca actualei campioane a adunat o medie de 2 puncte per meci.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și