Închide meniul

„Nu se poate controla!” Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Darius Olaru! Ce a spus despre meciul cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 8:51

Reclamă
Nu se poate controla!” Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Darius Olaru! Ce a spus despre meciul cu Farul

Mihai Stoica, anunţ devastator pentru FCSB

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica transmis un mesaj categoric pentru Darius Olaru, după ce mijlocașul va lipsi de la meciul cu Farul. Căpitanul FCSB-ului a primit cartonaș galben în duelul cu Universitatea Craiova, iar MM Stoica a declarat că acesta nu se poate controla în anumite situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detașat în Liga 1, după victoria cu Universitatea Craiova. În etapa următorare, roș-albaștrii se vor duela cu Farul.

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Darius Olaru

Mihai Stoica a dezvăluit că Darius Olaru nu își poate controla ieșirile, în timpul meciurilor. Căpitanul FCSB-ului a primit cartonaș galben cu Universitatea Craiova, și astfel nu va putea evolua în duelul cu Farul.

De asemenea, MM a tras concluziile și despre meciul cu trupa lui Gică Hagi. Acesta a transmis că, la un moment dat, FCSB va și pierde, fiind de părere că trupa lui Elias Charalambous nu poate bate pe toată lumea la o diferența mare de scor.

„A luat galben pentru că nu se poate controla în anumite situații. Meci greu pentru Farul, așa am spus și cu Craiova. E meci greu pentru cei care joacă cu noi.

Reclamă

OK, se va întâmpla, nu putem să câștigăm toate meciurile, să batem 2-0, 3-0 pe toată lumea, dar deocamdată jucăm ceea ce nu a jucat altcineva anul ăsta și jucăm ceea ce nu am jucat anii trecuți pentru că se pare că avem antrenori, în primul rând”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Mihai Stoica a fost uluit de primul 11 al Universităţii Craiova, din meciul cu FCSB. MM a dezvăluit că a fost surprins de echipa de start alcătuită de Ivaylo Petev, mărturisind că se gândea, la începutul meciului, că oltenii îi vor surprinde pe roş-albaştri.

„Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve şi am crezut că sunt titularii. Mă aşteptam să nu fie Screciu şi Ivan, dar tot nu puteam să-i aşezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toţi, dar nu ne ieşea nimic, nu puteam să-i aşezăm în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Acum foarte mulţi ani, am mers la Craiova, am încercat să-i surprindem pe cei de la Electroputere, să jucăm fără atacant. Ne-am dus în Valea Roşie, Sorin Cârţu era antrenor la Electroputere, noi ne-am dus să-i surprindem, dar i-am surprins atât de tare de ne-au dat cinci.

Chiar mă gândeam că poate ne surprind (n.r. jucătorii Universităţii Craiova) şi ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înţeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puţin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriţă, după o pasă excelentă a lui Bancu, Bancu e senzaţional pe atac.

Au jucat 4-4-2, cu un romb la mijloc cu Creţu, Căpăţînă, Bancu şi Mitriţă. Au fost folosiţi nişte jucători pe nişte posturi cu care nu erau obişnuiţi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și