Închide meniul

„M-am uitat la rezerve, credeam că-s titularii!” Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 19:39

„M-am uitat la rezerve, credeam că-s titularii! Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a fost uluit de primul 11 al Universităţii Craiova, din meciul cu FCSB. MM a dezvăluit că a fost surprins de echipa de start alcătuită de Ivaylo Petev, mărturisind că se gândea, la începutul meciului, că oltenii îi vor surprinde pe roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, cu scorul de 3-0. Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu au punctat pentru liderul din Liga 1.

Mihai Stoica, uluit de primul 11 al Universităţii Craiova din meciul cu FCSB

Ivaylo Petev a schimbat sistemul la Universitatea Craiova, pentru duelul cu FCSB, antrenorul mizând pe 3-5-2, date fiind absenţele lui Vladimir Screciu şi Andrei Ivan.

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost de-a dreptul surprins de primul 11 al oltenilor, deoarece a crezut că Ivaylo Petev a trimis rezervele în teren. MM a mai declarat că oltenii au evoluat pe poziţiile cu care nu sunt obişnuiţi, însă chiar şi aşa, au avut o ocazie imensă prin Alexandru Mitriţă.

„Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve şi am crezut că sunt titularii. Mă aşteptam să nu fie Screciu şi Ivan, dar tot nu puteam să-i aşezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toţi, dar nu ne ieşea nimic, nu puteam să-i aşezăm în teren.

Reclamă

Acum foarte mulţi ani, am mers la Craiova, am încercat să-i surprindem pe cei de la Electroputere, să jucăm fără atacant. Ne-am dus în Valea Roşie, Sorin Cârţu era antrenor la Electroputere, noi ne-am dus să-i surprindem, dar i-am surprins atât de tare de ne-au dat cinci.

Chiar mă gândeam că poate ne surprind (n.r. jucătorii Universităţii Craiova) şi ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înţeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puţin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriţă, după o pasă excelentă a lui Bancu, Bancu e senzaţional pe atac.

Au jucat 4-4-2, cu un romb la mijloc cu Creţu, Căpăţînă, Bancu şi Mitriţă. Au fost folosiţi nişte jucători pe nişte posturi cu care nu erau obişnuiţi”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini fabuloase cu Mihai Stoica, după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Imagini fabuloase cu Mihai Stoica, în autocar, după Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului din Liga 1 a sărbătorit într-un mod inedit victoria obţinută în Bănie.

Mihai Stoica a savurat o salată boeuf, chiar dacă nu a avut tacâmuri. A rezolvat „problema” folosindu-se de ochelarii săi de vedere. Imaginile pe care le-a postat pe reţelele sociale s-au viralizat imediat.

”Nici japonezii nu știu să mânânce așa, cu ochelarii”, a reacţionat MM în timp ce era filmat.

Postarea a adunat peste 700 de aprecieri în prima jumătate de oră. Oficialul FCSB-ului a precizat că a fost ajutat de Charalambous şi Pintilii.

„O victorie cu 3:0 la Craiova nu se poate sărbători în autocar decât cu salată boeuf de la Turnu Severin. Mulțumim, doamna Făiniși, problemă rezolvată în colaborare cu Elias Charalambous şi Mihai Pintilii„, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și