Închide meniul

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 13:43

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Gigi Becali şi Valeriu Iftime / Colaj Hepta/AS.ro

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB şi i-a făcut o propunere directă lui Gigi Becali. I-a transmis patronului de la FCSB să îi ia pe Sebastian Mailat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime i-a propus lui Gigi Becali un jucător la FCSB. Este vorba de Sebastian Mailat, unul dintre cei mai în formă jucători de la Botoşani. Totuşi, Iftime a precizat că, în acest moment, nu ar avea loc în prima echipă de la FCSB.

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

„Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»”, a spus Valeriu Iftime la fanatik.ro.

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman

Mesajul superb postat de Ioana, soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani. Frumoasa femeie a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a scris frumoasele cuvinte.

Reclamă

Florinel Coman a împlinit 26 de ani pe 10 aprilie. „Mbappe” are parte de un sezon de vis la FCSB, iar viața lui este perfectă și pe plan personal!

Ioana a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care era alături de vedeta de la FCSB. Aceasta a scris și mesajul:

La mulți ani pentru răsăritul și strălucirea mea!”, a notat Ioana, pe Instagram!

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman nu s-a ferit: „Vreau să plec!”

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și