Închide meniul

„Nu-ţi doreşti să trăieşti aşa ceva!” Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 8:40

Reclamă
„Nu-ţi doreşti să trăieşti aşa ceva! Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare. Fostul mare internaţional român a trecut printr-o situaţia similară după ce, la mijlocul anilor 90, l-a accidentat grav pe Vasile Ardeleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş a spus că nu este uşor nici pentru Valentin Ţicu să nu poată juca atâtea meciuri. Totuş, Lăcătuş crede că suspendarea lui Valentin Ţicu va fi redusă la apel. Lăcătuş şi-a adus aminte şi despre episodul cu Vasile Ardeleanu.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Valentin Ţicu a primit 16 etape de suspendare

Și eu am primit 15, 16 etape de suspendare. A fost redusă la 11, parcă, nu mai țin mintea exact. Nu-ți dorești să trăiești așa ceva. Țicu, la fel ca și mine, cred că are mult de suferit.

Știi că ai accidentat pe cineva, nu e ușor. Eu am mai jucat foarte mult. Vorbisem ca după operație să-și facă recuperarea în București, trebuia să fie cazat la hotelul Armatei, la Haiducu, avea masă, avea totul asigurat.

Eu am trimis bani către el la vremea aia, nu știu dacă au ajuns toți la el. I-am dat 15.000, 20.000 de dolari. Cred că era contractul lui pe un an. Am văzut reacția lui, a zis de o sumă mult mai mică.

Reclamă

Cred că niciun jucător nu se gândește, când are un atac mai agresiv, să-i producă o accidentare atât de gravă. Ardeleanu a vrut să degajeze, îmi aduc aminte bine faza, și i-am prins piciorul de sprijin.

Uite că soarta așa a vrut, și pentru mine, și pentru el, sigur a suferit mai mult el. În viață ai și bune, și rele, dacă este cazul să discuți, discuți„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

Valentin Țicu a fost suspendat pentru 16 etape, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu. Jucătorul de la Petrolul și-a aflat în decursul zilei de astăzi pedeaspa, după ce a comis un fault extraordinar de dur la meciul cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul celor de la Petrolul Ploiești l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu, în urmă cu mai bine de trei săptămâni. În urma acestui faul, fundașul a primit o suspendare record din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Oficialii de la Liga Profesionistă de Fotbal au anunțat în decursul zilei de astăzi, printr-un comunicat, pedeapsa primită de Valentin Țicu. Pe lângă etapele de suspendare, jucătorul „lupilor galbeni” va fi obligat să plătească ți o penalitate sportivă în valoare de 10.000 de lei, sau aproximativ 2.000 de euro.

„Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei”, au anunțat oficialii LPF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și