Închide meniul

„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 23:41

Reclamă
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid

Bogdan Lobonţ, în timpul meciului Rapid - Universitatea Craiova / Hepta

Bogdan Lobonţ a avut o reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii s-au impus în Giuleşti după ce au marcat golul victoriei în mninutul 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Bogdan Lobonţ a obţinut cele trei puncte după golurile marcate de Ivan şi Creţu, în timp ce pentru giuleşteni a marcat Burmaz.

„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Bogdan Lobonţ încearcă să ia numai lucrurile bune din prestaţia echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova şi crede că fotbalul este nedrept. El a apreciat jocul şi atitudinea jucătorilor săi din repriza secundă, chiar dacă Rapid a încasat al doilea gol în prelungiri. El a mai spus că nu trebuie să se acorde atenţie rezultatelor, făcând referire la reconstrucţia care ar trebui să aibă loc la Rapid. Formaţia din Giuleşti este singura echipă din play-off fără victorie:

„E o înfrângere care doare cel mai tare. Cu atât mai mult că s-a întâmplat în Giulești, în fața propriilor suporteri. E normal ca băieții să fie dezamăgiți. Eu nu știu de ce trebuie să ne legăm de aceste lucruri (n.r. ieşirea nervoasă a lui Paul Iacob). Atenția și energia trebuie să fie în teren pe durata tuturor celor 90 de minute. E normal să fie și un anumit nivel de frustrare. E normal, sunt persoane, persoane umane. Au sentimente și emoții.

E normal, e căpitanul Rapidului. Suferă mult și el (n.r. Cristi Săpunaru). Nu cred că trebuie să acordăm atenție rezultatelor. Să vedem ce putem lua bun. Fotbalul câteodată e nedrept. Repriza a doua a fost bună.

Reclamă

Jucătorii știu foarte bine ce s-a întâmplat. Nu doar în play-off. Nu are rost să discutăm. Trebuie să stăm calmi, să analizăm și să mergem mai departe. Suporterii au tot dreptul să fie supărați. Știu câtă energie pun pentru echipă, cât suflet pun pentru echipă.

Au mai rămas trei partide de jucat. Încercăm să luăm maximul din ele. Șansele pentru Europa s-au diminuat considerabil, dacă nu chiar de tot. La Cluj o să fie o partidă dificilă”, a declarat Bogdan Lobonţ, la digisport.ro.

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter!

Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Paul Iacob a sărit să îl bată pe un suporter imediat după fluierul final.

Reclamă 4 / 0/3

La interviul de după meci, Paul Iacob a vorbit despre acel incident. El i-a cerut scuze suporterului.

„(n.r.: despre incidentul cu suporterul) Şi eu aş fi vrut să încep tot cu acel moment. Mi-am pierdut capul, vreau să îmi cer scuze acelui suporter şi suporterilor în general.

Vreau, dacă se poate, să discut cu acel suporter şi să îmi cer scuze faţă în faţă.

Am reacționat la nervi și nu trebuia să fac asta. După partidă eram foarte încărcat, cineva din tribună m-a înjurat foarte urât. Eu m-am dus spre el și nu trebuia să fac asta. Chiar dacă erau supărări, s-au adunat multe și la noi. Atâtea nereușite și meciuri în care nu reușim să câștigăm…

E foarte greu și pentru noi. Tocmai d-aia spun că am greșit. Sper să apuc să discut cu acel suporter și să îmi cer scuze față în față”, a declarat Paul Iacob pentru digisport.ro după meci.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și