Închide meniul

„Nu trebuie să-i tratăm ca pe interlopi!” Cristiano Bergodi, prima reacţie după scandalul creat de Alexandru Albu şi Andrei Borza

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 17:38

Reclamă
„Nu trebuie să-i tratăm ca pe interlopi! Cristiano Bergodi, prima reacţie după scandalul creat de Alexandru Albu şi Andrei Borza

Cristiano Bergodi, prima reacţie după scandalul cu Alexandru Albu şi Andrei Borza

Cristiano Bergodi, în timpul unei conferinţe, şi Alexandru Albu şi Andrei Borza, în club/ Colaj Instagram, AntenaSport

Cristiano Bergodi a oferit prima reacţie, după scandalul creat de Alexandru Albu şi Andrei Borza, după înfrângerea de pe terenul lui Poli Iaşi. Antrenorul lui Rapid a transmis că cei doi jucători sunt conştienţi de greşelile comise, mărturisind că este dispus să-i ierte pe aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club de noapte, imediat după ce Rapid a suferit o înfrângere cu Poli Iaşi. Cei doi jucători au fost imediat excluşi din lotul giuleştenilor şi amendaţi.

Cristiano Bergodi, prima reacţie după scandalul cu Alexandru Albu şi Andrei Borza

Cristiano Bergodi a rupt tăcerea şi a declarat că a purtat o discuţie cu Alexandru Albu şi Andrei Borza, după scandalul de la Iaşi. Antrenorul giuleştenilor a transmis că cei doi regretă faptul că au mers în club, imediat după ce echipa lor a suferit primul eşec din 2024.

Bergodi a mai declarat că Albu şi Borza se vor antrena cu echipa a doua a Rapidului, mărturisind că dacă el ar fi luat deciziile în cadrul clubului, cei doi ar fi fost iertaţi deja, deoarece şi el a fost jucător şi îi înţelege.

„Despre Albu și Borza. Am avut o discuție cu ei doi. Au înțeles bine că au greșit, dar nu trebuie să-i tratăm ca pe interlopi. Știu și ei că au greșit.

Reclamă

Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Și eu am făcut greșeli în trecut. Mă pun în locul lor, erau dezamăgiți, mi-au cerut iertare. Au luat o amendă, pentru că e normal.

Se vor antrena cu echipa a doua, după care vom vedea. Eu am avut o discuție cu ei. Unul are 30 de ani, altul, 18. Eu aș ierta orice, pentru că din greșeli se învață.

Le e rușine de colegi și de mine pentru ce au făcut. Nu aveau voie să facă asta. Nu suntem roboți, vom vedea în zilele următoare”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa de la şefii Rapidului. Dan Şucu şi Daniel Niculae au decis ce se întâmplă cu cei doi jucători care au fugit din cantonament şi au petrecut într-un club de fiţe după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-3, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Potrivit fanatik.ro, Albu şi Borza au scăpat „ieftin”. Amândoi vor fi lăsaţi în afara lotului la meciul cu UTA, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai mult, aceştia vor fi amendaţi cu 10% din salariu aferent lunii februarie.

Prin urmare, Alexandru Albu şi Andrei Borza vor putea juca în ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Giuleştenii se vor duela în deplasare cu Universitatea Craiova şi pe teren propriu cu FCSB.

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și