Închide meniul

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 20:53

Reclamă
„Nu va fi iubit Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu!

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu a venit cu un mesaj direct pentru Dan Șucu. Fostul patron din Liga 1 a explicat motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu „și-a pus în cap” suporterii Rapidului în câteva rânduri, iar Marian Iancu a transmis că acesta nu va fi iubit de către suporterii giuleșteni, nici de acum încolo.

Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu!

Explicația lui Marian Iancu este simplă. Acesta este de părere că un conducător nu poate fi iubit de un grup mare de suporteri, așa cum este cel de la Rapid.

De asemenea, fostul patron de la Poli Timișoara a transmis că, în opinia sa, Dan Șucu a greșit în ultimii doi ani și că acesta va mai greși și în continuare.

Totuși, Marian Iancu i-a oferit și un sfat lui Șucu și a spus că acesta va trebui să conviețuiască cu suporterii, chiar dacă aceștia îl vor critica.

Reclamă
Reclamă 4

„Acum un an îi transmiteam prin discuţiile mele de la distanţă că nu va fi iubit în Giuleşti, niciun patron nu poate fi iubit în Giuleşti şi în general acolo unde sunt grupuri mari de suporteri în jurul echipei.

Nu cred că nici dânsul nu caută şi nici nu va căuta… Copos a adus campionate, cupe şi ştiţi care a fost răsplata primită din partea unor suporteri, nu a tuturor. Nu trebuie să caute, nu va fi iubit, trebuie să îşi facă treaba, trebuie să gândească pragmatic pentru echipă, pentru că asta este viaţa patronului unei echipe de fotbal.

Dan Şucu a greşit mult în ultimii doi ani. O să mai greşească şi o să mai înveţe. Nu trebuie să caute sprijin, nici emoţional şi nici sufletesc din partea suporterilor. Suporterii trebuie să suţină echipa necondiţionat. Domnul Şucu va convieţui, orice patron convieţuieşte”, a spus Marian Iancu, la orangesport.ro.

Reclamă

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă!

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă. Acţionarul majoritar al giuleştenilor pregăteşte o lovitură de senzaţie şi forţează transferul „eroului” naţionalei.

Florin Niţă este liber de contract, după ce şi-a încheiat înțelegerea cu Gaziantep. Portarul român este dorit şi de o echipă din Arabia Saudită, după cum a anunţat şi Marius Şumudică.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu e gata să-i ofere un salariu de 30.000 de euro pe lună lui Florin Niţă, în cazul în care portarul de 36 de ani ar accepta să semneze cu Rapid.

De asemenea, pe lângă salariul uriaş promis, giuleştenii îi vor oferi „eroului” naţionalei şi un bonus la semnătură, bonus de 150.000 de euro.

Sursa citată anterior mai menţionează faptul că Dan Şucu se luptă cu arabii, pentru a obţine semnătura lui Florin Niţă. Portarul naţionalei este dorit şi de o formaţie din Arabia Saudită, formaţie care îi oferă un contract de 600.000 de euro pe an.

Dan Şucu l-a văzut la treabă pe Florin Niţă la meciurile naţionalei de la EURO 2024, acesta fiind prezent în Germania, pentru a susţine naţionala.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și