Închide meniul

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 20:08

Reclamă
„Nu va fi simplu! Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonulu

Jucătorii de la FCSB, la începutul unui meci/ Profimedia

Florin Prunea a transmis un avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului înregistrată de campioană. Fostul portar consideră că jucătorii reveniţi de la naţională nu vor fi concentraţi la primele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o categoric pe Corvinul, cu 3-0, şi a cucerit Supercupa României. Campioana se va duela cu Virtus, marţi, de la ora 22:00, în primul tur preliminar din Champions League.

Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului

Florin Prunea e convins că FCSB va avea un meci diferit cu U Cluj, în prima etapă a sezonului din Liga 1. Acesta a subliniat faptul că rezultatul obţinut de campioni în meciul cu Corvinul nu este unul concludent, deoarece diferenţa de valoare dintre cele două echipe a fost una uriaşă.

Fostul internaţional este convins că jucătorii reveniţi de la echipa naţională se vor resimţi, deşi nu au prins prea multe minute la EURO 2024.

„Diferență mare între cele două echipe. Eu știam cine va câștiga. Este campioana României, cu suporteri mulți la stadion. În prima repriză au luat-o la preț de matineu.

Reclamă
Reclamă 4

Neconcludent. Va fi o problemă pentru echipele care au avut jucători la națională. FCSB va avea alt meci cu ”U” Cluj, nu va mai juca împotriva Corvinului.

Eu cred că e imposibil acest lucru (n.r. ca jucătorii veniți de la națională să fie 100% concentrați). Consumul mental nu a fost unul sus, dar nici Târnovanu, nici Olaru, Șut, Coman nu pot juca. Eu cred că au nevoie de 4 zile libere.

Ei mult nu au ce să piardă din punct de vedere fizic. Dar nu va fi simplu”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB. Patronul campioanei a transmis că îşi doreşte să mai transfere un atacant, însă mutarea se va realiza în funcţie de evoluţiile lui David Miculescu.

Gigi Becali a transmis că va analiza echipa în următoarele partide şi va lua decizia finală, dacă va mai transfera un atacant în această vară. Acesta a transmis că totul depinde de modul în care Marius Ştefănescu se va înţelege pe teren cu David Miculescu.

S-ar putea să mai am nevoie de un atacant, dar ca să știu asta trebuie să joc cu Ștefănescu, David Miculescu și Băluță, în stânga. Eu trebuie să văd cum se combină ăștia trei cu mijlocașii. Așa voi afla dacă am nevoie de un atacant de careu mai valoros sau poate chiar un atacant în stânga. În dreapta nu mai punem pentru că nu e nevoie, pentru că e ăsta (n.r – Marius Ștefănescu).

Asta am exersat și aseară. Ați văzut că s-a schimbat a doua repriză. Am făcut niște schimbări și s-a schimbat situația„, a declarat Gigi Becali.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

17:01

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! A intrat pe stadion cu mașina de curse

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și