Închide meniul

„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2024, 11:22

„O ai sau nu o ai! Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar

Florinel Coman şi Ionuţ Chirilă / Colaj Hepta

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman a dus lipsă de oferte din campionatele importante ale Europei şi va ajunge, din vară, în Qatar. Antrenorul român e convins că lui „Mbappe” de la FCSB îi lipseşte o calitate pentru a juca la cel mai înalt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chirilă a analizat evoluţiile golgheterului Ligii 1 şi asigură că Florinel Coman nu are „explozia” care l-ar fi propulsat la granzii din Premier League sau La Liga.

Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman va ajunge în Qatar

Florinel Coman ar urma să joace în Qatar după EURO 2024. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB. În conturile roş-albaştrilor va intra clauza de 5 milioane de euro, pe care o are atacantul de 26 de ani.

Am văzut zilele trecute ce înseamnă Manchester City – Real Madrid, PSG – Barcelona. Florinel Coman nu poate să joace în primele 5 campionate din Europa din cauza vitezei de joc extraordinare, condițiilor de adversitate și spațiilor mici. E un jucător extrem de talentat, are element surpriză, mobilitate, pasă decisivă, e inteligent, dar îi lipsește calitatea de bază pentru a juca la nivelul ăsta – explozia.

O ai sau nu o ai. Ea poate fi îmbunătățită cel mult 5% prin antrenamente. La ce se joacă în Champions League, la viteza de joc din Premier League, la tacticizarea din Italia, la forța fizică din Franța, mi-e greu să cred că Florinel poate face față în momentul ăsta„, a spus Ionuț Chirilă la digisport.ro.

Reclamă

16 goluri şi 10 pase decisive a înscris internaţionalul român în această ediţie a Ligii 1. Florinel Coman poate pleca de la FCSB din postura de golgheter al campionatului. Îşi poate îmbunătăţi cifrele împotriva CFR-ului, în această seară, de la ora 21:00. Derby-ul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar

Campioana en-titre din Qatar este gata să îi facă toate poftele „perlei” lui Gigi Becali. Fost jucător în Qatar la Al Sailiya, Al Kharaitiyat și Al Shahania, Vali Lazăr îl felicită pe Florinel Coman pentru decizia luată. Îl asigură că va avea parte de cele mai bune condiţii atât el, cât şi familia lui.

Florinel Coman este căsătorit cu Ioana Timofeciuc şi au împreună o fetiţă de un an şi 9 luni, pe Kasia. Internaţionalul român ar fi primit confirmări că nu va avea nicio problemă în Qatar, până să ia decizia de a bate palma cu şefii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi perfect pentru el să meargă acolo, ținând cont că are soție și fetiță și e o țară sigură, cu cele mai bune grădinițe, școli, universități din lume. Ar fi ideal pentru el, mai ales la salariul ăla.

Când am mers eu acolo se numea altfel, Lekhwiya Club, între timp s-a transformat în Al Duhail și a fost luată de Emir, de Al Thani. Investesc foarte mult, îl au pe Coutinho. Au avut un sezon slab. Cred că au făcut o alegere bună, Florinel este un jucător care se pliază pe campionatul de acolo

„Când juca bine, era Mbappe de România. Când nu juca bine, era Florinel de la Brăila”

Eu spun că dacă va juca bine, dacă va juca foarte bine în Champions League Asia, poate prinde un transfer în Arabia Saudită, să câștige dublu sau triplu. Pentru el este o rampă de lansare, un campionat facil pentru el, poate face față și apoi să meargă mai departe.

Până la urmă, ce să facă? Când se va lăsa de fotbal o să vorbească medaliile din România sau banii din cont pentru viitorul familiei lui și al copiilor?

Când juca bine, era Mbappe de România. Când nu juca bine, era Florinel de la Brăila. Oamenii care vorbesc, dacă erau în aceeași situație ca el, alegeau la fel! Acum vorbesc doar ca să fie pe la televizor„, a declarat Vali Lazăr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și