Închide meniul

O altă „victimă” a lui Malcom Edjouma iese la atac: „Nu protejează pe nimeni! Îmi merge din ce în ce mai rău!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 13:17

O altă victimă” a lui Malcom Edjouma iese la atac: Nu protejează pe nimeni! Îmi merge din ce în ce mai rău!”

Malcom Edjouma, prima reacţie după ce s-a accidentat şi va rata finalul sezonului la FCSB

Malcom Edjouma, în timpul unui meci / Hepta

O altă „victimă” a lui Malcom Edjouma iese la atac! Marius Tomozei, fundașul celor de la Dinamo, a reacționat după intrarea dură pe care Edjouma a avut-o la Igor Armaș, în partida FC Voluntari – FCSB 1-2, care a contat pentru etapa a 25-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Tomozei se află pe „bară” de mai bine de un an, din cauza unei accidentări provocate de Malcom Edjouma, în perioada în care evolua pentru FC Botoșani.

O altă „victimă” a lui Malcom Edjouma iese la atac

Marius Tomozei susține că Malcom Edjouma ar trebui să fie mai fairplay și să evite intrările dure, care pot cauza accidentări grave adversarilor.

„Îmi merge din ce în ce mai rău. Așa e el. Așa e stilul lui. Nu menajează, nu protejează pe nimeni, nici pe el, nici adversarul. Nu spun că nu e bine să fii determinat, însă trebuie să existe o limită, uneori să aibă grijă, până la urmă suntem fotbaliști profesioniști și de aici mâncăm și ne întreținem familiile.

Au mai fost jucători duri în fotbalul românesc și, din păcate, văd că în cazul lui încep să se strângă victimele. Și o știu foarte bine, stau de un an, ar trebui să fie puțin mai fairplay”, a declarat Marius Tomozei, pentru playsport.ro.

Reclamă

În urmă cu un an, în timpul unei partide FC Botoșani – Dinamo, Malcom Edjouma a avut o intrare neglijentă asupra lui Marius Tomozei, în urma căreia jucătorul lui Dinamo a suferit o ruptură a ligamentelor. Din acel moment, Tomozei n-a mai bifat nicio partidă oficială.

Marius Tomozei; „Dacă eram în locul lui, m-aș fi interesat de situația lui!”

Totodată, Marius Tomozei a dezvăluit faptul că Malcom Edjouma nu s-a interesat de situația sa, așa cum s-a întâmplat în situația lui Igor Armaș.

„Nici nu mă așteptam să o facă. Eu, dacă eram în locul lui… nu știu dacă l-aș fi sunat, însă m-aș fi interesat de situația lui. Nu a făcut nimic, nici măcar atât”, a mai spus Marius Tomozei.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
  • O altă „victimă” a lui Malcom Edjouma iese la atac
  • 26 de ani are Malcom Edjouma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și