Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2024, 17:59

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB

Colaj cu Florinel Coman și Gigi Becali / Profimedia - Hepta

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB! Patronul de la FCSB a spus că suma e mai mare de 5 milioane de euro. Coman avea o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că suma reală de transfer este de 5.250.000 de euro. Coman va merge şi va face vizita medicală. Coman va juca la Al Gharafa, alături de Joselu, starul de la Real Madrid.

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB

„Două lucruri. Eu nu puteam să spun până acum ce nu știam sigur. Eu spuneam public ce știam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauza.

Ca dovadă că îl vor, am mai negociat și am mai luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi și ei. Ieri am semnat actul de transfer. 

Am vorbit cu Florinel. A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel și a zis că între 15 și 20 se duce să facă vizita medicală și să semneze contractul. Totul este înțeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a dezvăluit şi salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar. Transferul lui Coman în Qatar încă nu este finalizat, dar „Mbappe de România” este aproape de plecarea de la FCSB.

„De ce e proastă (n.r. vestea)? Lasă, să se ducă băiatul, ia 2 milioane de euro pe an. Arabii (n.r. qatarezii), ei au băgat. Ne bagă banii acum, gata. Ce, stă FCSB în unul sau doi sau trei jucători? Face Domnul, de te duce și în primăvara de Champions League. Dar ce crezi?“, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman nu a jucat în România – Olanda 0-3

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman nu a jucat în România – Olanda 0-3. Jucătorul celor de la FCSB nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve pentru meciul de la Munchen.

Reclamă

„Am vorbit ieri cu Florinel. A răcit din cauza aerului condiţionat din cameră, așa mi-a zis. Chiar dacă nu joacă Florinel Coman, mă uit şi eu la meci. Acum e altceva, discutăm altfel. Acum începe competiţia adevărată. Până acum, a fost așa… Abia acum e România ce trebuie.

(n.r. – sunteți mândru de naţionala României?) Eu sunt mândru că sunt creştin ortodox, atât”, a declarat Gigi Becali, potrivit sportpesurse.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și