Închide meniul

O nouă ofertă pentru jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! „E pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2023, 13:29

O nouă ofertă pentru jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! „E pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea

Gigi Becali le trage un semnal de alarmă celor de la Dinamo

Gigi Becali / Hepta

Adrian Mititelu a anunţat că are o nouă ofertă pentru Juan Bauza, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB. Patronul lui FC U Craiova 1948 vrea 4 milioane pe argentinian. Mutarea în Golf se poate face însă la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

O nouă ofertă pentru jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face.

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Pe de altă parte, Mititelu dezvăluia recent că Gigi Becali i-ar fi oferit 600.000 de euro pentru Bauza, ofertă refuzată categoric de patronul oltenilor. Mititelu a mai declarat că doi jucători de la FC U Craiova 1948 au oferte să plece de la trupa din Bănie la cluburi din străinătate.

Reclamă

Mititelu: „Cei de la FCSB vor să vândă cu cinci milioane”

„Avem o discuție pentru doi jucători de-ai noștri, ni s-a făcut o propunere, noi am răspuns cu o contra-propunere și așteptăm.

Vorbesc de afară. FCSB nu, cei de la FCSB vor să vândă cu cinci milioane și să cumpere cu un milion și jumătate sau 600.000, mai nou, am auzit”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În această ediţie de campionat a jucat în 16 meciuri, a înscris un gol şi a oferit patru pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali râde de Adrian Mititelu

„Îl las să își facă și el jocul, nu mă costă nimic. Își face și el prețul. Dacă își face și el prețul, e… dacă e convenabil pentru Mititelu, îl ofertez.

Nu mă interesează pe mine Bauza. Adică nu că nu mă interesează, sunt interesat dar doar la 600.000-700.000 de euro”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Juan Bauza e cotat la 700.000 de euro
  • Bauza a marcat un gol în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și