Închide meniul

O nouă plecare de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 21:07

Reclamă
O nouă plecare de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă

O nouă plecare de la Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Hepta

A fost anunţată o nouă plecare de la Dinamo, în această iarnă. Filip Dujmovic şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare, după un sezon şi jumătate petrecut în tricoul „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, Dinamo i-a mai reziliat contractul lui Cătălin Ţîră. De asemenea, alţi jucători precum Deniz Giafer şi Valentin Borcea, au fost cedaţi sub formă de împrumut la formaţii din Liga a 2-a.

O nouă plecare de la Dinamo

Dinamo a anunţat pe conturile de socializare faptul că Filip Dujmovic nu va mai continua în Ştefan cel Mare. Portarul bosniac de 24 de ani a fost transferat de „câini” în vara anului trecut.

În acest sezon, Dujmovic a bifat un singur meci în poarta lui Dinamo. Acesta a fost titularizat în duelul din Cupa României, cu Metaloglobus.

„Mulțumim, Filip Dujmovic! Dinamo 1948 București și portarul bosniac Filip Dujmovic au convenit în această seară, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunță clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare.

Reclamă

Transferat în luna august a anului 2022, într-un moment complicat al echipei noastre în Liga 2, Filip Dujmovic a adunat 21 de meciuri în poarta dinamoviștilor, fiind unul dintre ‘câinii’ de bază ai revenirii în SuperLigă. Mult succes în carieră, Filip Dujmovic!”, a transmis Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Filip Dujmovic a oferit imediat o reacţie, după plecarea de la Dinamo. Acesta a transmis că s-a simţit excelent la formaţia din Ştefan cel Mare.

„Un an și jumătate în care m-am simțit cu adevărat un ‘câine’. Am trăit momente de vis alături de suporterii dinamoviști și nu voi uita niciodată drumul de la agonia ligii secunde la bucuria promovării. Mulțumesc, Dinamo!”, a transmis Dujmovic.

Reclamă 4 / 0/3

Zeljko Kopic, reacţie vehementă după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii

Zeljko Kopic a avut o reacţie categorică, după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii, din cantonamentul din Antalya. Antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa a prestat un joc extrem de modest, la nivel de amatori, în înfrângerea cu Charleroi.

Zeljko Kopic a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de Dinamo, şi a dezvăluit că amicalul cu Charleroi va fi analizat, înaintea partidei din Liga 1, cu Petrolul, de pe 20 ianuarie.

„Sunt multe de analizat și trebuie să tragem concluziile acestui meci. Am jucat bine 60 de minute, dar ulterior au profitat de ocazii, trebuie să vedem unde am greșit și să ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Este inacceptabil, vom analiza tot meciul, nu am avut reacție. Primele 60 de minute a evoluat o echipă profesionistă, apoi nivel de amator, nu este acceptabil pentru noi.

Velkovski este într-o formă fizică bună, trebuie să avem răbdare cu fiecare jucător nou. A demonstrat faptul că are calități, va fi un transfer util pentru noi. Avem pauză până luni acum, de luni reluăm antrenamentele și vom fi bine la meciul cu Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe bune, nu te poți bucura atunci când primești atâtea goluri, au fost și plusuri, dar și lucruri de pus la punct. Sper să aducem jucători până la meciul cu Petrolul”, a declarat Zeljko Kopic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și