Închide meniul

„Nivel de amatori!” Zeljko Kopic, reacţie vehementă după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:08

Reclamă
„Nivel de amatori! Zeljko Kopic, reacţie vehementă după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii

Zeljko Kopic a transmis un mesaj de luptă înainte de derby-ul Dinamo - Rapid

Zeljko Kopic, într-un meci la Dinamo/ Facebook Dinamo

Zeljko Kopic a avut o reacţie categorică, după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical al iernii, din cantonamentul din Antalya. Antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa a prestat un joc extrem de modest, la nivel de amatori, în înfrângerea cu Charleroi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a încheiat cantonamentul din Turcia, cu un amical cu cei de la Charleroi. Belgienii s-au impus cu 6-2, după ce „câinii” au condus de două ori, pe parcursul partidei.

Zeljko Kopic, reacţie vehementă după ce Dinamo a pierdut la scor de tenis ultimul amical

Zeljko Kopic a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de Dinamo, şi a dezvăluit că amicalul cu Charleroi va fi analizat, înaintea partidei din Liga 1, cu Petrolul, de pe 20 ianuarie.

Antrenorul croat al „câinilor” şi-a făcut praf jucătorii, mărturisind că aceştia au prestat un joc la nivel de amatori. De asemenea, Kopic a oferit declaraţii şi despre debutul lui Darko Velkovski, fiind convins că acesta se va adapta şi va aduce un plus la Dinamo.

De asemenea, Kopic le-a cerut de urgenţă transferuri şefilor lui Dinamo, chiar înaintea duelului cu Petrolul, programat săptămâna viitoare.

Reclamă

„Sunt multe de analizat și trebuie să tragem concluziile acestui meci. Am jucat bine 60 de minute, dar ulterior au profitat de ocazii, trebuie să vedem unde am greșit și să ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Este inacceptabil, vom analiza tot meciul, nu am avut reacție. Primele 60 de minute a evoluat o echipă profesionistă, apoi nivel de amator, nu este acceptabil pentru noi.

Velkovski este într-o formă fizică bună, trebuie să avem răbdare cu fiecare jucător nou. A demonstrat faptul că are calități, va fi un transfer util pentru noi. Avem pauză până luni acum, de luni reluăm antrenamentele și vom fi bine la meciul cu Petrolul.

Am jucat împotriva unei echipe bune, nu te poți bucura atunci când primești atâtea goluri, au fost și plusuri, dar și lucruri de pus la punct. Sper să aducem jucători până la meciul cu Petrolul”, a declarat Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, eşec cu 2-6 în ultimul amical din Antalya

Dinamo a avut parte de un eşec cu 2-6 în ultimul amical din Antalya. Dinamo a pierdut ultimul meci amical din stagiul de pregătire din Turcia, cu 2-6, în faţa belgienilor de la Charleroi.

Golurile echipei Dinamo marcate în partida disputată la baza sportivă Kamelya Selin au fost marcate de Gregorio, în min 9, din penalty, şi Abdallah, min 36. Belgienii au înscris prin Guiagon, Nikola Stulic (2) şi Benbouali (3).

Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a folosit următoare echipă de start: Golubovic – Lucas, Patriche, Bena – Costin, Bani, Ilic, Amzăr – Al. Irimia, Gregorio, Abdallah.

În primul meci din cantonamentul din Antalya, Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Genclerbirligi, ocupanta locului 8 în liga secundă a campionatului Turciei.

Dinamo va reveni sâmbătă în ţară, primul meci oficial al anului fiind programat peste o săptămână, pe 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană”, cu Petrolul Ploieşti în etapa a 22-a a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și