Închide meniul

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul şi-a dat acordul şi va semna cu o altă echipă din Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 11:17

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul şi-a dat acordul şi va semna cu o altă echipă din Liga 1

O nouă plecare de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Hepta

A fost anunţată o nouă plecare de la FCSB! Ianis Stoica şi-a dat acordul şi îşi va încheia contractul cu roş-albaştrii, urmând să semneze tot cu un club din Liga 1. Hermannstadt l-a transferat pe atacantul de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB l-a împrumutat pe Ianis Stoica la U Cluj, în iarna trecută. Atacantul mai avea contract cu roş-albaştrii până în vara lui 2028, însă nu va mai reveni la formaţia lui Gigi Becali.

O nouă plecare de la FCSB

Conform fanatik.ro, FCSB a renunţat la Ianis Stoica, urmând ca jucătorul să-şi rezilieze contractul cu roş-albaştrii. Gigi Becali l-a lăsat pe tânărul atacant să plece gratis la Hermannstadt, deşi mai avea contract cu liderul Ligii 1 pentru încă trei sezoane şi jumătate.

Marius Măldărăşanu a fost cel care a insistat pentru transferul lui Ianis Stoica. Antrtenorul celor de la Hermannstadt a fost impresionat de evoluţiile atacantul de la U Cluj, cel care în acest sezon a reuşit să înscrie de nouă ori, în cele 23 de meciuri jucate.

Transferul lui Ianis Stoica urmează să fie oficializat în următoarele zile. Sibienii îi vor oferi atacantului de 21 de ani un contract până în vara lui 2026, urmând să încaseze un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Reclamă

Ianis Stoica a mai avut ofertă şi din Israel, anunţă sursa citată mai sus. Hapoel Beer Sheva a fost interesată de serviciile sale, însă tânărul atacant, eligibil pentru regula U21, a ales să rămână în Liga 1 şi să semneze cu Hermannstadt.

Ianis Stoica a fost crescut la academia celor de la FCSB, iar la echipa mare a roş-albaştrilor a bifat 57 de meciuri, reuşind să marcheze zece goluri şi să ofere şi şase pase decisive.

La U Cluj, Ianis Stoica a făcut un sezon excelent. Acesta este cel mai bun marcator din Liga 1, din rândul jucătorilor eligibili pentru regula U21. Atacantul a marcat cinci goluri în campionat, şi alte patru în Cupa României. De asemenea, acesta a reuşit şi să ofere patru assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Rotariu a plecat şi el de la FCSB

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al „roş-albaştrilor”, a anunţat că Rotariu va deveni liber de contract. Chiar dacă perioada de mercato se va încheia, Rotariu îşi poate găsi echipă, semnând din postura de jucător liber de contract.

În ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno situaţia este în continuare incertă. Chiar dacă s-a vorbit despre posibilitatea ca atacantul italian să plece la Olympiacos, pentru 450.000 de euro, Mihai Stoica a declarat că nu ştie nimic despre o posibilă plecare în Grecia.

„Dacă Compagno nu a semnat cu niciun club până acum, nu e nicio certitudine. Mâine se închide Europa, e posibil să rămână. Chiar nu ştiu nimic de Grecia, el rămâne.

Rotariu mâine am înţeles că semnează rezilierea. Va fi liber după încheierea perioadei de mercato şi poate semna cu oricine. Eu ştiu, dar nu pot să spun (n.r. dacă i se plătesc mai multe salarii pentru a pleca). Oricum iese Gigi şi spune tot!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și