Închide meniul

O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur: „A influențat jucătorii să nu-și apere corect șansele!”

Publicat: 12 iunie 2024, 17:08

Reclamă
O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur: „A influențat jucătorii să nu-și apere corect șansele!

O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur

Adrian Mititelu Jr / Hepta

O nouă plecare de la FCU Craiova! Team-managerul Eduard Zelgin s-a despărţit de echipa lui Adrian Mititelu. Adrian Mititelu Jr a făcut acuzaţii grave la adresa lui Zelgin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu Jr l-a acuzat pe acesta că ar fi influenţat jucătorii să nu îşi apere corect şansele. Motivul, susţine fiul lui Adrian Mititelu, ar fi fost ca jucătorii să rămână liberi de contract după ce echipa retrogradează.

O nouă plecare de la FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr l-a acuzat dur: „A influențat jucătorii să nu-și apere corect șansele!”

Am luat decizia de a ne despărți de Eduard Zelgin pentru că îl bănuim de niște lucruri necurate. Credem că a luat comisioane de la impresarii cu care a colaborat pentru a aduce jucători la FCU Craiova.

Părerea noastră este că a subminat autoritatea clubului. Îl bănuim că a influențat anumiți jucători pe care i-a adus să nu-și apere corect șansele, pentru ca prin retrogradarea noastră în Liga 2 aceștia să poată pleca liber de contract”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru fanatik.ro.

În postarea oficială în care FCU Craiova a anunţat despărţirea de Eduard Zelgin, tonul a fost mult mai diplomat.

Reclamă
Reclamă 4

„FCU 1948 îi mulțumește lui Eduard Zelgin pentru activitatea depusă ca Team Manager în cadrul clubului”, a transmis FCU Craiova pe reţelele sociale.

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR! Lovitură totală pentru FCSB! Adrian Mititelu a confirmat

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj. Adrian Mititelu a confirmat că cei doi jucători vor evolua la formaţia din Gruia în sezonul viitor, sub formă de împrumut.

Şi Gigi Becali îi avea pe listă pe cei doi jucători. Aceştia vor ajunge în cele din urmă la CFR Cluj. Adrian Mititelu a refuzat recent oferta primită de la patronul de la FCSB în schimbul lui William Baeten.

Reclamă

Adrian Mititelu a confirmat transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza la CFR Cluj. Cei doi jucători vor evolua sub formă de împrumut la formaţia din Gruia, pentru un sezon.

Patronul de la FCU Craiova a transmis că oficialii de la CFR Cluj vor avea şi opţiunea de a-i transfera definitiv pe cei doi, la finalul sezonului viitor. Atunci le va expira împrumutul.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

În această vară, CFR Cluj a mai efectuat patru transferuri. Dan Petrescu i-a adus în Gruia pe Andrei Artean, Armend Thaqi, Simao Rocha şi Mohammed Kamara.

Neluţu Varga, după transferurile lui Bauza şi Baeten la CFR: „Petrescu îi va face zmei!” Detalii de la negocierile cu Mititelu

Neluţu Varga a oferit prima reacţie, după transferurile lui Juan Bauza şi William Baeten, la CFR Cluj. Patronul clujenilor s-a declarat încântat de faptul că cei doi jucători vor evolua la echipa sa. El a oferit detalii de la negocierile purtate cu Adrian Mititelu.

Juan Bauza şi William Baeten au fost doriţi şi de FCSB, în această vară, însă Adrian Mititelu i-a cedat în cele din urmă la CFR Cluj, sub formă de împrumut, cu opţiunea unui transfer definitiv în vara lui 2025.

Neluţu Varga a dezvăluit că Dan Petrescu a fost cel care a negociat direct cu Adrian Mititelu transferurile celor doi jucători, de la FCU Craiova. Patronul de la CFR Cluj s-a declarat convins că Bauza şi Baeten vor da randamentul dorit, sub comanda „Bursucului”.

Totodată, Neluţu Varga a dezvăluit că Adrian Mititelu a fost de acord ca cele două vedete ale echipei sale să se transfere doar la CFR Cluj, şi nu la o altă echipă din Liga 1. Gigi Becali îl ofertase şi el pe William Baeten, însă patronul de la FCU Craiova a spus „pas” imediat propunerii venite din partea latifundiarului din Pipera.

„Nu vom plăti nicio sumă de transfer”

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

„Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult cei doi!”

Trebuie să ne mai înțelegem cu jucătorii și dacă totul va fi în regulă Bauza și Baeten se vor prezenta la CFR Cluj și vor începe pregătirea împreună cu Dan Petrescu. Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult acești doi jucători, iar Adrian Mititelu i-a spus că nu-i dă decât lui, pentru că are încredere că o să-i antreneze la sânge și că vor fi doi superfotbaliști după acest an.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu.

Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale.

Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și