Închide meniul

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR! Lovitură totală pentru FCSB! Adrian Mititelu a confirmat

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 13:57

Reclamă
Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR! Lovitură totală pentru FCSB! Adrian Mititelu a confirmat

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj

Dan Petrescu şi Adrian Mititelu/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj. Adrian Mititelu a confirmat că cei doi jucători vor evolua la formaţia din Gruia în sezonul viitor, sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Gigi Becali îi avea pe listă pe cei doi jucători, care vor ajunge în cele din urmă la CFR Cluj. Adrian Mititelu a refuzat recent oferta primită de la patronul de la FCSB, în schimbul lui William Baeten.

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj

Adrian Mititelu a confirmat transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza la CFR Cluj. Cei doi jucători vor evolua sub formă de împrumut la formaţia din Gruia, pentru un sezon.

Patronul de la FCU Craiova a transmis că oficialii de la CFR Cluj vor avea şi opţiunea de a-i transfera definitiv pe cei doi, la finalul sezonului viitor, atunci când le va expira împrumutul.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În această vară, CFR Cluj a mai efectuat trei transferuri. Dan Petrescu i-a adus în Gruia pe Andrei Artean, Armend Thaqi şi Simao Rocha.

Schimbări majore la CFR Cluj! Ce staff va avea Dan Petrescu, pentru sezonul viitor

Au avut loc schimbări majore la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu şi-a ales noul staff pentru sezonul viitor. „Bursucul” nu va mai colabora cu cei alături de care a câştigat patru titluri de campion în Gruia.

Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, conform digisport.ro, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca.

Reclamă

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Aceştia însă l-au păsărit pe rând pe tehnicianul clujenilor, astfel că acesta nu îi va mai avea aproape pe cei alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și