Închide meniul

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Jucătorul s-a despărțit de olteni după zece ani

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 12:41

Reclamă
O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Jucătorul s-a despărțit de olteni după zece ani

Prima lovitură dată de turci la Petrolul

Jucătorii Universității Craiova, la finalul unui meci/ Profimedia

O nouă plecare de la Universitatea Craiova. Alexandru Mateiu s-a despărțit de olteni, după zece ani în care a evoluat la formația din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mateiu este al doilea jucător care se desparte de Universitatea Craiova, în această vară. Și Raul Silva a plecat de la formația sin Bănie, după ce sezonul s-a încheiat.

O nouă plecare de la Universitatea Craiova

Oltenii au anunțat oficial plecarea lui Alexandru Mateiu. Mijlocașul era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Costel Gâlcă, fiind transferat de Universitatea Craiova în 2014, de la FC Brașov.

Standing ovation pentru… 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐞𝐞𝐞𝐞𝐱 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢𝐮𝐮𝐮𝐮𝐮!

Tu vei rămâne pe viață un “leu” al Cetății din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un “pe curând”, fiindcă viața îi aduce mereu împreună pe cei care împărtășesc aceleași trăiri și sentimente.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost ani plini de emoție, bucurie, uneori lucruri mai puțin bune, c-așa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne unește pe noi și pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Știința. Cuvintele sunt prea puține, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu.

Nu uita niciodată: Craiova va fi mereu casa ta!

Alex a intrat în istorie alături de componenți ai Campioanei Unei Mari Iubiri și Craiovei Maxima, cu 10 ani la rând pentru Știința.

Reclamă

Până data viitoare, îți ținem pumnii pentru următoarele “aventuri” în lumea fotbalului și suntem alături de tine. Forza Mateiu”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! Portarul a semnat cu echipa din Bănie din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Poli Iași.

Lung și-a încheiat aventura în fotbalul din străinătate în vara anului 2023, atunci când a revenit în Liga 1, la Iași. După doar un sezon în tricoul lui Poli, portarul a ajuns la Universitatea Craiova.

Oficialii clubului din Bănie au anunțat pe data de 30 mai că Silviu Lung Jr. va fi sub comanda lui Costel Gâlcă, din sezonul viitor. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

„OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.!

Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două SuperCupe ale României.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean.

Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, au anunțat oltenii, pe rețelele de socializare.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și