Închide meniul

O nouă replică pentru Ştefan Târnovanu, din partea celor de la Farul: „L-a luat valul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 11:39

Reclamă
O nouă replică pentru Ştefan Târnovanu, din partea celor de la Farul: „L-a luat valul!

Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după U Cluj - FCSB 0-0

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci/ Profimedia

O nouă replică pentru Ştefan Târnovanu, din partea celor de la Farul. După Hagi, a venit rândul lui Marica să îi dea replica portarului celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul„, a declarat portarul roş-albaştrilor la finalul meciului de pe Arena Naţională. Ciprian Marica a venit cu o replică pentru Târnovanu, cu câteva zile înainte de Farul – FCSB.

O nouă replică pentru Ştefan Târnovanu, din partea celor de la Farul

Cred că l-a cam luat valul. După meci, la cald. putem spune că l-a luat valul. Suntem acolo, pe primul loc, de foarte mult timp şi oamenii sunt invidioşi pe poziţia noastră, putem înţelege. Noi sperăm că în meciul direct suntem echipa mai bună”, a spus Ciprian Marica pentru fanatik.ro.

Gică Hagi, răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu

Managerul tehnic de la Farul i-a amintit de cele 10 goluri primite cu Silkeborg, în Conference League.

„(Moderator: Voi pe cei de la FCSB i-aţi provocat? Târnovanu a fost extrem de agresiv la adresa voastră…) Vom vedea. Nu, absolut nimic! Poate când juca la Iaşi, el ştie. Vine meciul, vom vedea.

Reclamă

Sunt lucruri normale, fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu-i amintesc de 10-0 când plângea pe teren. Poate plânge duminică iar.

Şi l-am văzut plângând. E bine să îşi vadă de drumul lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. A demonstrat tuturor, lumea e mulţumită! Ei să vorbească de echipa lor, că noi nu am vorbit de ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Ce a declarat Ştefan Târnovanu după victoria cu CFR Cluj

Portarul a transmis şi un mesaj de luptă, şi susţine că roş-albaştrii vor merge la Ovidiu pentru a obţine cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că singurul cuvânt de spus e senzaţional. Începând de la suporteri, au făcut o atmosferă senzaţională. Le-am făcut o bucurie. Mergem la victorie la Farul, să le stricăm bucuria, şi sper să ne bucurăm noi aici, peste două săptămâni.

Am plecat de la ideea de a nu lua gol. A fost un joc de tatonare. Ei nu cred că au avut şut pe poartă. La bară, am avut emoţii, dar şansa se mai şi întoarce. Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul.

Mergem la Fraul să câştigăm, depinde de noi. Apărarea a făcut un meci bun, toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulţumesc suporterilor. Piele de găină de când am ieşit la încălzire. La meicul cu Rapid sper să ne bucurăm împreună.

Când Steaua a câştigat ultimul campionat, eram copil de mingi la Iaşi, m-am bucurat alături de ei”, a declarat Ştefan Târnovanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și