Închide meniul

„O promisiune personală pe care o fac!” Dan Şucu, o nouă reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie” făcute de Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 13:35

„O promisiune personală pe care o fac! Dan Şucu, o nouă reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie făcute de Gigi Becali

Dan Şucu, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dan Şucu a avut o nouă reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie” făcute de Gigi Becali. Patronul Rapidului a făcut o promisiune solemnă în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea apariţiei unor jocuri de culise în lupta pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a câştigat categoric derby-ul cu FCSB, scor 4-0. Giuleştenii sunt în faţa primului meci din play-off, împotriva Farului lui Gică Hagi. Patru puncte o despart pe echipa patronată de Dan Şucu de liderul Ligii 1, după înjumătăţire.

Dan Şucu, o nouă reacţie vehementă după acuzaţiile de „omenie” făcute de Gigi Becali

Vorbim acum de principii în general, principiul pe care l-am enunțat a fost foarte simplu. Ideea de înțelegere între cluburi anti-concurențiale este exact lucrul care a dus fotbalul românesc în groapă. Posibilitatea de a dezbate mai departe direcția asta mi se pare fără sens.

Am fost în groapă, în clipa de față începem să ieșim de acolo. Atractivitatea fotbalului este din ce în ce mai clară, este din ce în ce o audiență mult mai bună și meciuri mai puternice. Mergem într-o direcție corectă, să stricăm direcția respectivă ar fi fără sens.

Doar că dorim să vorbim, să creăm polemici nu este în regulă. Faptul că îi spunem omenie sau folosim alt termen este irelevant. Aici lucrurile sunt foarte clare, la Rapid nu există așa ceva și nici nu va exista. Este o promisiune personală pe care o fac, atâta timp cât sunt acționar la Rapid acest lucru nu se va întâmpla”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunţase că nu îi mai vrea pe cei de la Hermannstadt în play-off şi că îi preferă pe cei de la Sepsi, Otelul sau chiar Craiova lui Adrian Mititelu.

Nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Eu nu interprezez. Mulţi au vorbit de omenie. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Eu râd când zic ei că e omenie. Eu nu cred în astea.

u vreau cu Mititelu, că nu face omenie. Nici Oţelul nu face omenie, nici Sepsi nu face. La Sepsi au demonstrat oamenii că nu fac omenie. Nu îi mai vreau pe cei de la Hermannastadt în play-off„, spunea Gigi Becali înaintea ultimelor etape din play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul la intrarea în play-off

FCSB – 32 puncte
Rapid – 28 de puncte (rotunjire)
CFR Cluj – 27 puncte (rotunjire)
Universitatea Craiova – 22 puncte
Farul – 22 puncte
Sepsi – 22 de puncte

Programul partidelor din prima etapă din play-off şi play-out în Superliga:

Vineri, 15 martie

Ora 17.30 Universitatea Cluj – FC Botoşani

Ora 20.30 FC Rapid 1923 – Farul Constanţa

Sâmbătă, 16 martie

Ora 17.00 Oţelul Galaţi – Politehnica Iaşi

Reclamă

Ora 20.00 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova

Duminică, 17 martie

Ora 18.45 FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti

Ora 21.00 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Luni, 18 martie

Ora 17.30 UTA Arad – FC Voluntari

Ora 20.30 Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și