Închide meniul

„Oarecum, aşa a fost!” Ironia lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 8:24

Reclamă
„Oarecum, aşa a fost! Ironia lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1

Mihai Stoica, laude la scenă pentru un jucător al rivalei Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Ironia de la miezul nopţii a lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. Oficialul de la FCSB s-a amuzat pe seama pronosticului pe care l-a dat înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că ambele echipe vor marca. Scorul a fost 1-0 pentru Oţelul, după ce Neluţ Roşu şi-a dat autogol. Mihai Stoica nu a ezitat să îi ironizeze pe rivali.

Ironia de la miezul nopţii a lui Mihai Stoica, după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1

„Am zis la emisiune înainte de meciul Oțelul – Dinamo că ambele marchează. Oarecum, așa a fost”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0. Antrenorul dinamoviştilor a făcut o adevărată criză de nervi la finalul partidei şi şi-a certat elevii pe un ton agresiv.

Antrenorul dinamoviştilor s-a enervat şi la interviu în momentul în care a simţit că va fi întrebat de demisie.

Reclamă

Este foarte îngrijorător. Atunci când eşti la Dinamo şi pierzi 4 meciuri la rând este foarte greu. O fază fixă, ne-am dat noi gol, asta este situaţia. Ştiam că Oţelul are un joc foarte direct, ceea ce trebuia să facem era să nu intrăm în jocul lor. Nu am avut calitate, nu am avut luciditate. Sunt meciuri din care învăţăm. Noi nu avem încredere în momentul de faţă. E un moment delicat pe care trebuie să îl gestionăm. E foarte greu când vin jucătorii pe parcurs, când schimbi mulţi jucători.

Încă nu este o ierarhie clară, încă nu simt că acest grup are forţă. E greu când schimbi mulţi jucători. Nu mă mai întrebaţi, nu îmi mai puneţi întrebarea asta. Sunt presat de rezultate, nu de oameni. E un club greu în care oamenii acceptă greu înfrângerea. Vom vedea, am nevoie de timp. Timpul e limitat pentru antrenor. Pe vremuri se spunea că stai cu bagajul la uşă. Nu mă mai întrebaţi de demisie. Dacă cei din conducere spun că eu sunt problema, atunci ne punem la masă şi discutăm„, a spus Ovidiu Burcă după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0.

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Burcă, a patra înfrângere la rând

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

Reclamă 4 / 0/3

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și