Închide meniul

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0: „Nu îmi mai puneţi întrebarea asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 23:39

Reclamă
Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0: „Nu îmi mai puneţi întrebarea asta!

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi - Dinamo 1-0:

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / Profimedia

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0. Antrenorul dinamoviştilor a făcut o adevărată criză de nervi la finalul partidei şi şi-a certat elevii pe un ton agresiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul dinamoviştilor s-a enervat şi la interviul în momentul în care a simţit că va fi întrebat de demisie.

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0

Este foarte îngrijorător. Atunci când eşti la Dinamo şi pierzi 4 meciuri la rând este foarte greu. O fază fixă, ne-am dat noi gol, asta este situaţia. Ştiam că Oţelul are un joc foarte direct, ceea ce trebuia să facem era să nu intrăm în jocul lor. Nu am avut calitate, nu am avut luciditate. Sunt meciuri din care învăţăm. Noi nu avem încredere în momentul de faţă. E un moment delicat pe care trebuie să îl gestionăm. E foarte greu când vin jucătorii pe parcurs, când schimbi mulţi jucători.

Încă nu este o ierarhie clară, încă nu simt că acest grup are forţă. E greu când schimbi mulţi jucători. Nu mă mai întrebaţi, nu îmi mai puneţi întrebarea asta. Sunt presat de rezultate, nu de oameni. E un club greu în care oamenii acceptă greu înfrângerea. Vom vedea, am nevoie de timp. Timpul e limitat pentru antrenor. Pe vremuri se spunea că stai cu bagajul la uşă. Nu mă mai întrebaţi de demisie. Dacă cei din conducere spun că eu sunt problema, atunci ne punem la masă şi discutăm„, a spus Ovidiu Burcă după Oţelul Galaţi – Dinamo 1-0.

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipă lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

Reclamă

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și