Închide meniul

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj: „M-am întors acasă!”

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 19:55

Reclamă
Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj: „M-am întors acasă!

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci/ Profimedia Images

S-a aflat care este obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj. Tehnicianul italian a dezvăluit că se simte ca acasă, în Gruia, şi astfel se bucură că a revenit după 13 ani. Mandorlini a mai declarat că scopul său este ca echipa să se lupte pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Tehnicianul italian îi ia locul lui Dan Petrescu, cel care a semnat cu Jeonbuck Hyundai.

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini a declarat că multe lucruri s-au schimbat, de când el a părăsit România. Tehnicianul italian susţine că Liga 1 a devenit mai puternică, fiind multe echipe care se luptă pentru primele locuri din campionat.

De asemenea, Mandorlini a declarat că se gândeşte deja la ce transferuri să facă la CFR Cluj, după ce a devenit oficial antrenorul echipei.

„Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba. Știu că sunt echipe bune in campionat, Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu.

Reclamă

Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian. Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa”, a declarat Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj! Portarul de 26 de ani este cel de-al doilea transfer al clujenilor, din această vară, după ce şi-au asigurat şi serviciile lui Philip Otele.

Cătălin Căbuz s-a înţeles cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. În sezonul trecut, portarul a evoluat pentru Chindia, echipă alături de care a retrogradat.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Cătălin Căbuz!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând din această vară, portarul Cătălin Căbuz face parte din familia CFR.

Portarul în vârstă de 26 de ani a început fotbalul la Academia Hagi, fiind multiplu campion la juniori. La seniori, Cătălin a evoluat în primul eșalon pentru FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște. De asemenea, goalkeeper-ul a făcut parte din lotul României U21, în 2019, pentru semifinalele EURO U21 din Italia.

Îi dorim bun venit și mult succes la echipa noastră!”, se arată în mesajul transmis de cei de la CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Înainte de a anunţat transferul lui Cătălin Căbuz, CFR Cluj a anunţat faptul că şi Philip Otele a semnat cu gruparea din Gruia. Acesta ajunsese la un acord cu clujenii încă din iarnă, însă s-a alăturat lotului lui Andrea Mandorlini în această pauză competiţională.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” Vezi toate știrile
Citește și