Închide meniul

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj! Al doilea transfer al verii pentru clujeni

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 16:35

Reclamă
Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj! Al doilea transfer al verii pentru clujeni

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj

Cătălin Căbuz, prezentat la CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj! Portarul de 26 de ani este cel de-al doilea transfer al clujenilor, din această vară, după ce şi-au asigurat şi serviciile lui Philip Otele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a început campania de achiziţii din această vară. Clujenii i-au prezentat oficial pe Cătălin Căbuz şi Philip Otele, într-o singură zi, astfel că noul antrenor din Gruia, Andrea Mandorlini, are parte de întăriri.

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj

Cătălin Căbuz a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. În sezonul trecut, portarul a evoluat pentru Chindia, echipă alături de care a retrogradat.

„Bine ai venit, Cătălin Căbuz!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând din această vară, portarul Cătălin Căbuz face parte din familia CFR.

Reclamă

Portarul în vârstă de 26 de ani a început fotbalul la Academia Hagi, fiind multiplu campion la juniori. La seniori, Cătălin a evoluat în primul eșalon pentru FC Hermannstadt și Chindia Târgoviște. De asemenea, goalkeeper-ul a făcut parte din lotul României U21, în 2019, pentru semifinalele EURO U21 din Italia.

Îi dorim bun venit și mult succes la echipa noastră!”, se arată în mesajul transmis de cei de la CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Înainte de a anunţat transferul lui Cătălin Căbuz, CFR Cluj a anunţat faptul că şi Philip Otele a semnat cu gruparea din Gruia. Acesta ajunsese la un acord cu clujenii încă din iarnă, însă s-a alăturat lotului lui Andrea Mandorlini în această pauză competiţională.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj. Clubul din Gruia a făcut anunţul oficial în dimineaţa zilei de vineri. Italianul de 62 de ani a mai antrenat-o pe fosta campioană în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010.

Telenovela înlocuitorului lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat. Formaţia ardeleană a anunţat în mod oficial revenirea lui Andrea Mandorlini în dimineaţa zilei de vineri.

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini!

Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia!

Bentornato, Mister!”, au anunţat cei de la CFR Cluj pe pagina de Facebook.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci pe Roberto Bordin. Neluţu Varga a negociat cu 3 antrenori italieni până când a decis să îl numească principal pe Mandorlini. Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin au fost ceilalţi doi antrenori italieni care au discutat o posibilă preluare a lui CFR Cluj cu patronul ardelenilor.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și